home to blog La americani asta se cheama unitate

La americani asta se cheama unitate

De la Vlad aflu ca un oras care a fost anuntat ca e pe moarte, ca isi pierde locuitorii si va ajunge un oras fantoma a reactionat in acest fel.

 

Ce vedeti in clipul de mai sus se numeste simplu: unitate. Asta e un lucru ce-l au americanii, un lucru ce noi n-avem, un lucru pe care vad ca noi nici macar nu vrem sa-l avem.

Si ideea a fost simpla si fix ca in filme. Un grup de initiativa s-a trezit sa reactioneze la stirea ca orasul e pe moarte. Drept urmare s-au intalnit, au facut cateva sedinte, fiecare a venit cu cate o idee, fiecare a venit cu ce avea acasa (o masina de pompieri, un car de televiziune, un autobuz, un elicopter) le-au pus unii langa altii si astfel a iesit clipul asta. Iar cu asta ei si-au facut promo, nesponsorizati de stat, necomandati de stat, de capul lor … dar cel mai important uniti.

noi nu.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

13 thoughts on “La americani asta se cheama unitate

 1. nope, la americani toata chestia aia a fost trasa dintr-un singur cadru, o singura data …

  fara reincercare … la noi se va trezi cineva care sa puna piedica cameramanului …

 2. Arata la astia un oras “pe moarte” cum nu arata la noi nici cel mai “viu” oras (oricare ar fi ala)

 3. La noi, in multe zone dezindustializate, sunt o sumedenie de orase aproape moarte. Ce-ar mai putea face putinii locuitori care au ramas sa mai schimbe acest lucru? sa faca un clip marea masa de someri din Hunedoara, petrosani sau Motru? Sunt orase ale foamei!

 4. am incercat asta… si ne-am lovit de comm pe plan local: a avut ciorapii rupti la gradinita! si media 5 la geografie in liceu! vrea sa obtina un loc de consilier local! vrea dreptul sa-i faCA Caca cainele nepedepsit in spatiul public…
  nea Costache, si orasele vii sunt curcubitacee politice… am aruncat baloane rosii in forma de inima pt inima unui copil (erau resturi de la 14 februarie) si am fost acuzati de psdism in contextul unui primar PSD ce nu ne-a autorizat actiunea!
  asta e! copilul a avut transplantul de inima si TRAIESTE DUPA 2 ANI! acum 3 zile a terminat liceul alaturi de colegii lui care s-au implicat http://www.youtube.com/watch?v=fXz7CeOcRMM
  avem si noi youtubisme dar n-au promovare americaneasca, nu?

 5. sper ca Al Quaeda sa-i distruga pe imperialistii din SUA.La cate crime au facut merita in cazanul cu smoala.Sa lase ei American Pie si sa nu mai omoare oameni nevinovati ca in curand vom pune mana pe arme si ii vom nimici de la primul la ultimul.Nici unul nu va scapa de furia noastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.