Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Sa comentam asta: un tanar de 25 de ani, care intamplator e fiul presedintelui consiliului judetean Buzau, a ajuns deputat. Legal are voie. Practic, ce poate aduce el nou parlamentului. Va participa la lucrari, se va lua in gura cu aia mai batrani?

Hai sa ne gandim ce legi ar putea aduce tanarul asta, care arata … ciudat, in parlament pentru bunastarea romanilor. De fapt, sa ii intebam pe buzoieni, ca 13.000 dintre ei l-au votat. 🙂 Ei de ce l-or fi votat si ce le-a promis asta in campania electorala.

Si Diana Tusa a ajuns deputat. Acum sa ii cuplam? Ca sunt aproape, sau sa ii lasam sa se cunoasca singuri, avand aceleasi teluri 🙂

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 Responses

 1. Alinush

  Va prinde experienta si pe la 45 de ani asa, isi va forma o gasca sa cotropeasca tara in continuare.

  Asta, desigur, in cazul nefericit in care va mai avea ce sa cotropeasca.

  Reply
 2. Iulia

  Daca avea ceva in cap, ar fi terminat Hasdeul. Daca ar fi terminat Hasdeul, il stiam. L-as fi vazut macar prin curte, prin oras, la biliard, UNDEVA!! Si nu l-am vazut… Hihihi, oare ce liceu industrial o fi terminat?:))

  Reply
 3. mollahudigital

  Bai nu se poate… arata ca un gay nazi in his 40s … ce naiba sa faca asta? ‘tard o fi saracu, da’ si aia care l-au votat sunt cel putin la fel. Nu putem sa facem cumva sa ne alegem cine beneficiaza de banii pe care-i platim la stat ca taxe (idee de proiect de lege) ?

  Reply
 4. Solitarul

  Lasa tata ca se descurca el…cine stie al cui nepot este, votul lui este pretios in anumite “smecherii”; din astia au nevoie “baietii destepti”:))

  Reply
 5. Marius

  Doar pt ca are 25 ani nu inseamna ca nu e destept. Cunosc eu unul cu aceeasi varsta, si mananca pe paine orice lider actual al tarii. In cazul acesta, se prea poate sa fie cum zici.

  Reply
 6. BABILONUL IMOBILIAR

  …Aia de la PNL, e praf. A fost a treia spita…, redistribuita.
  Macar ala de la Buzau il mai stie lumea, ba cu un kil de ulei, ba cu zahar etc, a dat ta’su cu “vorba”, doar “vorba”…sa iasa “baiatu’ lu’ tata”, deh…

  Pe plaiurile alea “mioritice”, cu multa taranime si oameni foarte slab pregatiti (la propriu), e un lucru normal sa intre astfel de personaje in Parlament.

  Pe calapodul asta a ajuns politician si, ulterior, parlamentar si altu’ de la PSD, Banicioiu (“de Zimnicea”, acum).

  Da-i in…

  Reply
 7. sorin

  Eu cred ca totusi va veni cu ceva nou. E timpul sa intinerim clasa politica in Romania. Ne-am saturat de comunisti

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.