home to blog L-a votat cineva p`asta?

L-a votat cineva p`asta?

Ca sa fie sef peste politie? Ia uite ce fatza are.
Si acum sa mergem mai departe sa ne uitam cum marii castigatori ai alegerilor sunt de fapt baronii PSD. Adica aia care intre 2000 si 2004 isi faceau vile si se uitau de sus.

Da, nu-l vom cauta pe Nastase la oua, dar ma gandesc cati dintre aia isi vor asuma ceva? Si cum sa ajunga Murgeanu ministru, e prea mult pentru el si nu va face fatza. El e bun la Bucuresti ca aici face treaba, peste tot … nu va face fata pentru ca sunt alte responsabilitati.

Ma scuzati, nu sunt responsabilitati ca ministru. Treubie doar sa te faci ca faci ceva si sa executi ce ti se ordona. Ca doar de aia ai fost pus in functia de conducere.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “L-a votat cineva p`asta?

 1. Deci frate ….poza asta spune multe si nimic ( adica ceea ce va face el in politie ). Atata sila intr-o privire nici la porcii ingrasati in ajun nu am vazut. Chiar nu mai scapam de vomele astea politienesti. Faza cu baronii este ca ei nici titulatura de baron nu o merita. baron din cate stiu eu reprezinta un titlu nobiliar. Ei sunt doar niste porci care au rahat pe limba de atata lins.

 2. L-au ales mă, cum să nu-l aleagă. Era pe afișe prin sectorul 5, garantat by Vanghelie (la fel ca și Ecaterina Andronescu).

  A candidat omu’ între-ai lui prin sectorul 5. Au avut psd-iștii ofertă beton în sectorul 5. Unu’ de-al lor de-acolo (ăsta) și un om cu carte, cu studii (Androneasca). Ambii dresați la fel de bine cu mânării și șmenuri.

 3. Cu fata aia cred ca nici nevasta-sa nu l-ar fi votat. Dar oricum nu conteaza cate voturi a adunat, cata vreme se stie ca e omul lui Vanghelie.

 4. Ei uite ca nu l-au pus ministru. Au apelat la colectia de second hand. In schimb PD-L a pus numa’ competenti, se potrivesc ministerele cu studiile nominalizatilor ceva de speriat !

 5. Asta era sa fie Ministru al Administratiei si Internelor… General SPP (doar?), smecheras de Bacau – zona “Seche” ( a fost deputat PSD de Bacau, cu 1 UNA cuvantare in 4 ani de mandat…, penibil!), acum l-a “racolat” fraticu’ Vanghelie…
  N-a iesit generalul asta, a pus PSD altul, pe Oprea, fraticu’ lui Iordanescu. Generali cu generali, vecini de vila in Dr Sarii si “plantatii” in Pipera, cu viloaie – bloc si alte afaceri in Ilfov (tristete mare, agentul lor imobiliar si co-afacerist si detinator de viloaie “piperate”, Ninel Peia, n-a iesit deputat de Ilfov…!).

  Corb la corb?…
  Astia de la UE cereau demilitarizarea conducerii MApN si M.Interne. Si ce daca, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.