home to blog just wondering

just wondering

Stau si ma intreb, de ce ?

De ce cand eu afirm ca viatza sux, toata lumea incearca sa imi demonstreze ca e roz?

De ce eu incerc sa ii inveselesc pe altii atunci cand ei se simt rau? De ce nu ii las sa moara acolo in supararea lor?

De ce mi-e mie rau acum ?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “just wondering

  1. Eu nu ti-am zis niciodata ca e roz… ba din contra, te pot ajuta cu un sapun si un taburet 🙂
    Da-o dreq de treaba… shit happens … il inghitzi si mergi mai departe cu speranta ca urmatoarea portie de rahat va fi mai mica.
    Ce-ai avut si ce-ai pierdut? Putina demnitate? putin curaj? o parte din tine? texte de telenovele. Conteaza in final cind tragi linia sa lasi ceva in urma, ceva bun… nimeni nu tine scorul la jumatatea meciului (asta pt ca sper sa crapi inaintea mea si sa-mi dai de veste cum e acolo ) atata timp cat in orice secunda situatia se poate rasturna… asa ca tine-te de nas si inghite si de data asta si apoi clateste cu o gura de J&B si esti ca nou …

  2. Moaaa.. pitic, pe unde ai gasit poza asta? ;)) cred ca cine a facut-o s-a gandit la mine.. =)) think happy thoughts… life is peachy as i like to say 🙂

  3. How true SilentFeak … pitic stii foarte bine ca viata nu e de loc roz si ca intr-adevar e de kkt … atunci de ce te mai chinui …. sfatul meu este sa iti ajuti in continuare prietenii sa isi ridice moralul atunci cand sunt demoralizati , pentru ca te pricepi forte bine la asta !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: