home to blog Jurnalistii la evenimente

Jurnalistii la evenimente

Mai am una cu jurnalisti. Se da un eveniment in provincie pe baza de invitatie, ecusoane si acreditare. Adica, cine ajungea acolo trebuia sa aiba acreditare in prealabil si sa fi primit un ecuson special. Pentru ca ei sunt smecheri au venit si niste unii de la un PROTV. Au trecut de primul filtru pentru ca deh, PROTV, la al doilea filtru au fost opriti. Pai unde vreti sa mergeti? Pai  la eveniment. Aveti invitatie? Unde e ecusonul? Pai nu, dar suntem PROTV, zicea o tipa cu un microfon cu PROTV in mana.
Atunci agentul de securitate le-a cerut o legitimatie valabila. Lucru care a exasperat-o pe aia de la pro, ca de ce sa scoata ea legitimatia daca are microfonul de la PROTV in mana.

M-am uitat, m-am minunat si le mai transmit inca o data alora care tanjesc dupa o legitimatie de jurnalist. N-are nici o valoare fata de nimeni. Nu deschide nici o usa, nu te face sa faci nimic, nu ai nici un drept si nici o facilitate cu ea (exceptand ploiestiul, unde parchezi gratis).  Asa incat, nu te poti duce aiurea cu legitimatia de presa de gat, ca se uita bodiguarzii la tine si te mai si scuipa.

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “Jurnalistii la evenimente

  1. Singurul moment cand am avut nevoie de legitimatia de jurnalist a fost atunci cand am avut nevoie de viza pentru SUA. In rest liniste…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: