home to blog Jurnalisti speriati

Jurnalisti speriati

Am vazut la Ciutacu, intr-un comentariu la mine pe blog, am vazut la Maria Coman, parca vad o urma si la CTP, care foarte grav anunta evenimentul de joi. Vad imbarbatari, vad strageri de inima, cuvinte de genul … “hai sa ne unim” “taximetristii dau prin statie si imediat se aduna” si asa mai departe.

De ce va temeti dragi jurnalisti? Daca joi nu il veti prezenta pe Base, nu va veti mai lua salariul?
Sau ca va trebui sa munciti, asta ca sa nu mai luati o stire gratuita cum ar fi fost live-ul de la Cotroceni?

Vai … cat mi-as dori ca agentiile de stiri sa taie fluxurile gratuite, ar incepe lumea sa munceasca.

Si pentru toti fanii Basescu si ai tziganilor … va invit sa comentati aici.

10 thoughts on “Jurnalisti speriati

 1. Am intrat pe blogurile unor jurnalisti de la Antene. Toti sar in apararea Andreei Pana si vin cu expresii de genul “e un privilegiu sa te am colega”…. E prea mult! MULT prea mult ! Prin urmare, am scris si eu un post pro-Basescu si anti-Andreea, asa, ca m-am enervat 🙂

 2. Stai asa. Care sunt ma blogurile alea de care a vorbit CTP-ul in seara asta care au cerut inchiderea si desfiintarea Antena1?

  Cum sa inchida ma antena1?! Aia nu stiu ce cer?

 3. hmm.. Chiar am cautat acum putin, dar nu am gasit nimic despre desfiintarea Antena1. Dar am observat astazi suspect de multi jurnalisti care faceau referire la reactiile opiniei publice pe forumuri si pe site-urile ziarelor. Adica toata lumea a stat pe net sa citeasca ce comenteaza unii si altii? De ce? Cumva pentru ca nu stiau cum sa priveasca problema? Sa fie pro sau contra lui Base ?

 4. De la Antene toată lumea e isterizată. Vaaai…
  Şi ciumpalacu de Badea ţine emisiunea de 3 zile numai pe tema asta… un purice infect din părul lui Voiculescu.

  Ştiţi care e mişcarea? Dupa rezultatele referendumului, toţi demisionează, se schimbă, se spurcă, prin PSD, UDMR, PNL, numai dom’ Profesor Voiculescu (doctor în ştiinţe economice)a prins caşcavalul cu care mai poate să ţipe şi să facă scandal. Printr-o situaţie foarte prielnică tocmai lui Voiculescu i se putea întâmpla să îi rămână o resursă de a-l enerva pe Băsescu, poate poate îi cade ceva în mână (îţi dai seama din întrebările ziarizdei cât de tâmpită e să pună nişte întrebări de om prost.)
  Acuma după ce a văzut că merge scandalul, după ce a pus câinii presei şi asa-zisele asociaţii anti-xenofobie pe Băsescu, motanul toarce şi îşi linge blăniţa cu acurateţe, vezi Doamne ce diabolic e el acuma.
  Sărmana victimă, Andreea, plânge că nenea Traian a făcut-o ţigancă împuţită tocmai la televizor… dar stai aşa, era Băsescu cumva în public, a afectat Traian Băsescu cu voia lui imaginea Andreei? ( oare câţi bani îi dă Voiculescu să se agite şi să facă pe victima? ) – ce curve sunt femeile astea.

  Fă! Ţigancă Împuţită! Ai crezut că viaţa e chiar aşa de curată? Uite că nu e.

  Un cioban cu oi spunea odată: “ALUPIGUS TU ŞI DAN VOICULESCU”

  P.S. Auzi dom’le telefonul are şi memorie şi card şi mai ce? Self Recovery Data? Şi băieţii lui Băsescu sunt proşti, după ce au şters filmul de pe telefon, puteau să îi lase o amintire video (pe temă propusă) de tot spaţiul care era disponibil pe telefon. Unde să te ascunzi de proşti?

 5. nu ma … sunt doar chestii ce le vad si le tratez ca atare, analizandu-le 🙂

  de unde pana unde o actiune pe care o vad in presa din romania inseamna ca eu sunt platit ? !?! LOL ?!

 6. interesant link-ul.. si mai interesant e ca cineva a postat un comment in care ma citeaza fara sa specifice acest lucru…

 7. Cred ca deja multi, vezi CTp-ul, jurnalistii de la Antene, cred ca blog-urile sunt un loc dominat de extremisti nebuni, fara capacitate de exprimare si argumentare, care da intotdeauna solutii bazate pe violenta si nebunie.

  Nu neg ca sunt si din astia, dar sunt din astia si pe forumuri, si pe crawl-urile cu mesaje si in discursul public. Nu cred ca or sa se stranga vreodata toti blogerii enervati de una sau de alta ca sa bata si sa arda (sa pillage, cum zicea Bundy)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.