home de pe net Jurnalismul naste monstri

Jurnalismul naste monstri

N-ai ce face la tine in redactie, te plictisesti de moarte, iti faci tu blog … scrii pe el, vezi ca n-are succes, te gandesti … uite Darius a facut ceva, hai sa fac si eu ca sa am succes. Asa iti iese din cap sa faci bloguri personajelor alora doua, Voiculescu si Vantu.

Bineinteles, fara aceeasi inspiratie, fara a vrea sa faci ceva interesant cu blogurile alea, ci doar sa arunci niste cuvinte in aer … pe gratis.

Asta e la fel ca blogul ala cu de ce iubim femeile / uram barbatii …versiunea de wordpress e interesanta, versiunea de blogspot … e un din asta, sa fie facut.

A se observa ca n-am pus linkuri, nu vreau sa va delectez cu tampenii … vreau doar sa atrag atentia asupra lor. De evitat.

6 thoughts on “Jurnalismul naste monstri

  1. credeam ca tipa uraste barbatii in blog ca sa se vindece in real, dar cred ca e un exercitiu de a ura si .. ma intreb ce plm ii facea tac-su de a evoluat asa monstruoasa.. yucj, de evitat

  2. De acord,e o mda ca fiecare sa-si deschida un blog in care sa spuna vrute si nevrute.Dar ideea asta cu blogul cu de ce uram barbatii mi se pare chiar tampita.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: