home to blog Jumatate de romanie a votat

Jumatate de romanie a votat

Chiar daca Dan se mira cum ca au votat foarte putini oameni in Bucuresti, totusi a votat jumate de Romanie.

Daca au votat bine sau nu, se va vedea in urmatorii 4 ani. In schimb, se vede cum oamenii au tinut minte si au votat exact ce trebuie, pentru continuitate acolo unde orasele s-au schimbat intr-un mod extraordinar (vezi pitesti, sibiu, timisoara), dar si pentru a penaliza acolo unde unii s-au apucat de treaba in februarie (vezi Adrian Inimaroiu).

Distractia va fi bineinteles la Bucuresti. Avem de alege intre Oprescu care are toate sansele sa nu continue ce a inceput Basescu acu ani de zile, sau Blaga care sa devina un Videanu 2, sa genstioneze prost toate aceste santiere din Bucuresti si sa avem cum sa il injuram pentru trafic nenorocit, bani pierduti, strazi idioate, si borduri schimbate la fiecare 6 luni.
Mergand la sectoare avem distractia de la sectorul 1, cel mai bogat din Bucuresti, unde se lupta Murgeanu (de ce naiba nu e asta la generala nu stiu – bineinteles implicatii politice prea mari) si Chiliman, baiat de treaba care stie ce face si care face chestii misto, migalos si misto.
La sectorul 4 avem un Piedone care a cam ramas fara bani in ultimii ani si n-a mai aparut la televizor, si un Silaghi de care n-am auzit, dar lumea zice ca are prieteni.

La sectorul 6 Zoso ar avea detalii pentru ca el e mai cunoscut in cartier decat mine 😉 iar primarii aia de acolo, n-au de facut nimic decat sa dezvolte intrarea in Bucuresti, asa ca prima impresie.

In schimb la sectorul 5 … nu mai avem cu cine sa alegem. Din doua motive, pe Vanghelie il stim, iar Bodu … nu mi se pare un tip atat de energic incat sa se implice. Ar avea toate sansele sa devina un nou Inimaroi acolo.

26 thoughts on “Jumatate de romanie a votat

 1. Mai ce vad aici e interesant, vad oameni care au renuntat sa mai voteze doar pt. ca traiesc cu ideea ca nu se va schimba nimic si sincer ii dau dreptate.
  Nu se va schimba nimic din cauza oamenilor ca el care sunt atat de limitati incat nu poate sa piarda 20 min. din timpul lor pretios sa schimbe ceva in viitor.
  Pai daca renuntati asa si nu va folositi dreptul constitutional de a vota de a avea un cuvant de spus si fiecare vot conteaza intr-un final.
  Drama e in alta parte, de multe ori, decat in candidati si in conducerea actuala e in noi toti ca suntem atat de amarati ca nici la vot nu ne putem duce asa ca taceti din gura ca ne meritam soarta.
  Plus frate cum poti compara pe Vanghelie cu Bodu pai Vanghelie trebuie comparat cu tiganul de imi fura telefonul din buzunar, analfabetul ala e absolut de toata jena isi bate joc pe fata de voi si mai mult inca il mai votati.
  Ce sa va zic succes la vot cu Vanghelie ca sa aveti de ce sa va plangeti.
  P.S. – stau in sectorul 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: