home to blog jucarie noua

jucarie noua

Asta ca sa fiu si eu in randul lumii cu camere foto / video dragute cu care sa fac poza la bamboo de pe malul celalalt 😉

Eh, pana una alta trebuie sa ii citesc cartea ca sa ma prind de toate detaliile. Mai multe despre camera aici. Si sa nu ma intebati cat a costat. Anyway … vrea cineva un XD de 512 mb?  Ca m-am trezit cu el in cutie.

34 thoughts on “jucarie noua

 1. Pentru cei care intreaba la ce-i bun ecranul rabatabil, exemplu: esti in multime, la concert, ridici aparatul deasupra celor din fata, dar nu mai poti privi in display, apesi pe buton, cobori mina, te uiti la poza, n-a focalizat bine pe modul auto; nu-i nimic mai incerci. Tre’ sa iasa in final. Cu ecran rabatabil scapi de problema asta.
  Mie, personal, nu-mi place cum face poze pe modul manual. Am incercat modelul american, nu pe cel european (de ce naiba n-or avea acelasi indicativ?). Pe manual, indiferent de ce ISO setezi, imaginea e foarte zgomotoasa. Aceeasi problema am intilnit-o si la FZH-urile Panasonic Lumix. Nu contest, zoom-ul este beton, dar parca, doar pentru zoom nu merita. Asa ca in final am ales IS3. Care nici el nu e perfect, dar ma lasa sa ma joc pe manual cu rezultate bune.
  Totusi, de ce l-ai ales pe asta?

 2. Daca vroiam ecran rabatabil luam un sony DSR si-mi faceam televiziune 😉 parerea mea 🙂

  De ce l-am ales pe asta? Pentru ca m-am jucat cu al lui Visurat si stiu ce poate, pentru ca are focus manual pe lentila si pentru ca nu intra in buzunar.

  Mai am o camera ce intra in buzunar de e cat pachetul de tigari … si aia merge de vreo 6 ani la mare, deci iti dai seama cat nisip are in ea 🙂

 3. “on 07 Aug 2007 at 6:55 7.uwe said …

  dap e foarte tare il am de 1 luna, dar e de studiat, se bate bine cu dslr desi e la juma de pret fatza de acestea. Sa-l stapanesti sanatos !“

  Hey stati putin ca da asta e joaca, din prima vedere noaptea parea ca a mea FUJI S9600, deci nu e ca a mea care da se bate cu dslr(unele entry) cum se minuna un om mai sus. Deci a fost confuzie, dar urararea ramane !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: