home to blog Joaca de-a demisia

Joaca de-a demisia

In incercarea disperata de a atrage cativa algeatori s-a aruncat tentativa demisiei. Toata lumea demisioneaza daca nu se castiga in alegeri. Si daca nu se castiga nu se demisioneaza pentru ca e pe bani. Cel mai elocvent e Vadim.

Becali e si mai deosebit, a zis ca se retrage din viata publica daca la alegerile din 2008 isi ia tzapa. Eu sunt sigur ca va face la fel. Macar de ar renunta si la Steaua cu ocazia asta, sau macar de s-ar implica mai mult la echipa. Sau mai cu cap. Si ca sa mai zic una de Steaua, asta e o echipa extraordinara, insa la cum se lucreaza acolo nu va avea niciodata sanse sa faca ceva de marcat. Dar ne indreptam inspre bine

4 thoughts on “Joaca de-a demisia

  1. k tot ai pomenit de steaua…mi-a placut in seara asta….si-au luat ei gol ca fraierii dar fara Banel de la faurei jocu a mers mult mai bine.
    demisii n-o sa avem prea curand,ei sunt bine legati intre ei prin interese,ban public,licitatii…..

  2. stau si ma gandesc: simpatizantii lui Vadim cum il vad acuma ? oare aia chiar nu isi dau seama ca tipul asta e nebun si nu realizeaza ca nu mai poate ajunge la putere in tara asta ?

  3. la putere e clar ca nu mai ajunge dar a avut si el sansa lui. Oricum, cred ca Vadim este simpatizat de catre unii cetateni din cauza dezvaluirilor ce la face pe la televiziuni (acolo unde, inca, mai e invitat).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.