home to blog Jetix cu Spioanele FTW

Jetix cu Spioanele FTW

Jetix a scos luna trecuta un multumitor 0,3 % rating, asta dupa ce Antena2, N24, si MTV nu s-au miscat din 0,1.

Si totusi, cine repara posturile de muzica? Nu de alta, dar afara e cald, in regii e la fel de cald si toata asta se rasfrange asupra calculatoarelor de la U Tv, Kiss, sau alte chestii romanesti ce se blocheaza, isi iau restart si se comporta ca niste televiziuni facute din 2 fire si 3 butuci.

3 thoughts on “Jetix cu Spioanele FTW

  1. Asta cu televiziunile muzicale e de tot rasul. Oamenii cred ca daca pui niste muzica oamenii o sa ia muzica respectiva ca “fancy, trandy, cool” si se vor uita ca tutele non-stop.
    Afara ei au un job care se numeste “playlist manager”. Eh, nenea ala (sau mai bine zis “nenii aia”) sunt sociologi de formatie, inteleg target-ul si aleg muzica astfel incat aceasta sa fie fix ce doreste sa asculte/sa vada target-ul respectivei televiziuni.
    La noi… ceva mecanici auto se uita in arhiva si bifeaza in orb niste nume. Rezultatul… il vedem cu totii (rar, ca schimbam repede).

    Oricum, avem aceeasi situatia si la radio-uri, in afara de ProfmDance, Vibe si One, marea majoritate merg la pipaiala. Si cele 3 de mai devreme, cu toate ca le este clar tuturor cui si in ce fel se adreseaza, mai dau dume, de ceilalti ce sa mai zic…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.