home to blog Jegul terorist

Jegul terorist

Darius e din Zalau. Sta la Cluj, dar si la Zalau are legaturi.
Azi dimineata un bloc din Zalau a explodat pentru ca se acumulasera niste gaze, ziceau unii.

Imediat dupa aceea, mailul a fost bombardat cu diverse poze si imagini video ce veneau de la locul exploziei. Unul dintre acestia a fost Jeg.
Acuma, ce sa caute Jeg la Zalau, pentru ca eu il stiam la Cluj, ce sa caute exact la locul deflagratiei? Ce blogger normal la cap se duce acolo unde a fost o bomba ca sa pozeze rezultatele exploziei, mai ales ca sa le dea la televizor? Ce blogger normal la cap, de la orice facultate ar fi el, renunta la blog, la distractie la fun, la scris la jurnalismul de buzunar, ca sa se duca sa faca poze la un accident. Drept urmare, eu il suspectez pe asta mic de o cearta cu cineva (vreo gagica) din blocul ala, fapt pentru care i-a promis ca ii face blocul praf, iar apoi a venit sa pozeze si sa vada resturile reusitei sale.

Altfel jeg.ro ar fi disponibil si in picioare. Sau, cu alte cuvinte, vedeti care si ce fel de prietenii aveti cu acest individ.

Acest articol este un pamflet si va fi interpretat ca atare. A fost scris in urma faptului ca Darius mi-a cerut foarte tarziu sa ii corectez numele cu care se da pe post. Ba … nu e vina mea ca nu poti sa iti trimiti un mail cu numele tau real 🙂

14 thoughts on “Jegul terorist

  1. faine discutii pe aici amuzante zilnic la citesc la servici :-))))) daca va place vinul bun si sunteti pasionati de ALCOOL IN SANGE uite aici http://www.casatimis.blog.com :-)))) acloool de calitate poate asa povestile voastre sunt mai bune cu un vin bun sa imi ziceti parerea .Cat despre deflagratie :-(( Se intampla in Romania sa vedeti ce o sa bubuie la iarna orasele buu buuu ..TU POTI FI URMATORUL

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: