home to blog Jegul terorist

Jegul terorist

Darius e din Zalau. Sta la Cluj, dar si la Zalau are legaturi.
Azi dimineata un bloc din Zalau a explodat pentru ca se acumulasera niste gaze, ziceau unii.

Imediat dupa aceea, mailul a fost bombardat cu diverse poze si imagini video ce veneau de la locul exploziei. Unul dintre acestia a fost Jeg.
Acuma, ce sa caute Jeg la Zalau, pentru ca eu il stiam la Cluj, ce sa caute exact la locul deflagratiei? Ce blogger normal la cap se duce acolo unde a fost o bomba ca sa pozeze rezultatele exploziei, mai ales ca sa le dea la televizor? Ce blogger normal la cap, de la orice facultate ar fi el, renunta la blog, la distractie la fun, la scris la jurnalismul de buzunar, ca sa se duca sa faca poze la un accident. Drept urmare, eu il suspectez pe asta mic de o cearta cu cineva (vreo gagica) din blocul ala, fapt pentru care i-a promis ca ii face blocul praf, iar apoi a venit sa pozeze si sa vada resturile reusitei sale.

Altfel jeg.ro ar fi disponibil si in picioare. Sau, cu alte cuvinte, vedeti care si ce fel de prietenii aveti cu acest individ.

Acest articol este un pamflet si va fi interpretat ca atare. A fost scris in urma faptului ca Darius mi-a cerut foarte tarziu sa ii corectez numele cu care se da pe post. Ba … nu e vina mea ca nu poti sa iti trimiti un mail cu numele tau real 🙂

14 thoughts on “Jegul terorist

 1. Dragă, eu trimit mail-uri de pe… ciudat, mail-ul meu. 🙂 Că nu ştiu ăia copia dintr-o parte într-alta, prietenii tăi de la cabluri, e altă problemă. 🙂

  Ca să nu mai adaug, dragă Pitice, căci pozele, măi dragă, eu le-am obţinut, nu făcut. Adică, un jurnalist se duce şi face poze, vine cu pozele în 4 ore.

  Un jurnalist bun, face pozele să vină la el în 10 minute, în 30 de secunde să le dea la presă şi în alte 40 televiziunile reuşesc să le şi transmită. 🙂 Greşind sursa.

 2. Nu, ceea ce înseamnă că el, tipu’ de la Realitatea, cel ce le-a pus (ca să nu se răsfrângă asupra echipei, care poate n-are vină) e cam prost.

  Dacă eşti atât de pizdos, mice Pitice, ia dă tu aici paste la ce-am trimis io la Realitatea şi ce le-am zis de sursa. S-auzim. Cum le-am dat SITE-UL, în numele AUTORULUI, care mi le-a trimis mie pe messenger.

  În altă ordine de idei, ultima dată la Realitatea eram Grozea. Deci îţi faci singur postu’ de cacao.

 3. Esti induiosator de prost. Ar trebui sa-i pupi talpile ca a dat postului care te plateste marfa de dat pe sticla si tie posibilitatea sa-ti justifici nevolnica existenta de intinzator de cabluri. Iar Darius e un tampit ca inca incearca sa poarte un dialog cu acefali ca tine.

 4. Articolul ăsta-i bestial.
  Aşadar, băi nemernicilor, vedeţi că darius de când cu blogul off mai puşcă şi blocuri, că-i trebuie să apară la TV.
  Faptul că el s-a născut la Zalău ori că Zalăul e la vreo două ore de Cluj nu dă nici o explicaţie, s-a-nţeles?

 5. Piticule, prost moment ti-ai ales sa faci pamflete. Acolo au murit oameni si multi altii au ramas pe drumuri, iar tie-ti arde sa faci misto/glume pe seama blogului lui Darius. Trebuia s-o faci intr-un alt mod, ca doar te consideri baiet inteligent.

  Lame.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: