IX35

Hyundai a inceput remodelarea SUV-urilor din gama, pornind de la reactia pozitiva a cumparatorilor la adresa modelelor sale mici. Astfel a aparut modelul Ix35 – cu o grila fata schimbata, geamuri ascutite in spate, faruri tuguiate, trapa panoramica.

Hyundai a schimbat motoarele cu unele de ultima generatie, in standarde Euro5.
A imbunatatit experienta de condus cu abs si esp in dotarea standard, dar si cu un computer de bord si multe alte elemente pe care le-au folosit in prealabil cu succes pe modelele mici.

Abia astept sa ma dau la un drive test cu asa ceva. Si nu pe coclauri, ca Bucurestiul are suficiente gropi si pante incat sa nu fie prea mare diferenta intre ce e in oras si ce e pe munte :D)  Daca va intrebati de ce am scris asta, sa va reamintesc poza de la intersectia Charles de Gaulle vazuta de sus.

Mai mult sunt curios cum se simt suspensiile pe aceasta aerodinamicitate:

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “IX35

  1. Piticule esti maxim! Am vazut masina in Real si in Lotus Center Oradea si mi-a placut de la prima vedere.
    E drept ca am auzit si referinte negative vizavi de SantaFe de la un prieten de incredere, insa ix35 chiar imi place. E la concurenta cu Ford Kuga.

  2. Prima postare de blog pe care o vad despre IX35. La motorizari nu stiu cum e dar la design e varza murata. Si nu pentru ca n-ar arata bine dar e copiat cu nesimtire punct cu virgula dupa Ford Kuga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: