home to blog iubire …. dragoste … pulamea … valentine’s

iubire …. dragoste … pulamea … valentine’s

Adica nu iti ajunge un an intreg ca sa ii zici ca o iubesti, trebuie sa fie si o zi speciala pentru asta.
Adica nu iti ajunge ca tot timpul eu sunt vinovat pentru orice, trebuie sa ai inca o zi care sa fie mai speciala in care eu sa am si vina mai mare.
Adica nu iti ajunge cata atentie trebuie sa acord, trebuie sa existe inca o zi din an in care sa nu pot face nimic altceva decat sa te gudur.

Dar nu, nu trebuie sa iti fac tie cadouri pentru ca noi nu stam sa sarbatorim Valentine’s. Dar, colegii de la munca cand te vor intreba ce ai primit de Valentine’s ce le vei raspunde? Dar nu, nu trebuie sa iti fac tie cadou de Valentine’s pentru ca noi nu credem in Valentine’s nu? Vin Dragobetele … atunci trebuie sa iti fac tie cadou.
Dupa care vine 1 si 8 martie,  ziua ta,  ziua mamei tale,  ziua pisicii … ziua de nume …

As prefera sa nu luati cele de mai sus personal. Multumesc.

8 thoughts on “iubire …. dragoste … pulamea … valentine’s

  1. de acord cu tine. asa am scris si eu pe undeva. problema se pune in felul urmator DE CE TREBUIE SA NE ZICA CINEVA CAND SA SARBATORIM ZIUA IUBIRII?

  2. Desi nu sunt nici eu foarte “into VD”, totusi, nu trebuie privita asa acesta zi. Unii simt nevoia sa aiba o zi oficiala, ca si Craciunul, Pastele, Ziua Nationala, (fosta) Ziua Muncii, 1 Martie, Ziua Mamei etc. Apropos, stiati ca Romania e printre singurele tari care nu sarbatoresc Ziua Tatalui ?

  3. Piti de ce te agiti? Nu este necesara o zi pentru a sarbatorii “dragostea infinita” pe care o porti cuiva, asta faci atunci cand crezi tu de cuvinta, nu cand ti se impune de obicei care nici macar nu e al nostru. Nu trebuie sa stai toata ziua si sa ii faci o statuie din pupincurisme. Am ignorat aceasta zi total din punct de vedere al implicatiilor care se cereau conform obiceiului si am sarbatorit-o cu un balantines. valentine`s … Balantines tot aia e

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: