home to blog Istoria care se uita

Istoria care se uita

Va spuneam mai devreme ca Televiziunea Romana nu a fost in stare 21 de ani sa realizeze un documentar sau cel putin sa puna cap la cap materialele de la revolutie pe care ei insisi le-au produs. In schimb au venit altii care inca din 1992 faceau asa ceva. Niste nemti. Si daca la noi puterea politica ce controleaza televiziunea romana nu a permis realizarea unui astfel de documentar, cineva si-a asumat difuzarea materialului aluia. Iar restul ramane manipulare si tacere.

Videograme dintr o revolutie 1 (documentar)

Partea 2:

Videograme dintr o revolutie 2 (documentar)

Inregistrari via Clauteo.

8 thoughts on “Istoria care se uita

  1. Nu numai TVR nu a facut acest documentar, orice alte tv privata putea investi niste bani si face ceva de calitate dar de ce atata timp cat patronii lor au profitat din plin de conexiunile avute cu profitorii Revolutiei…

  2. Nu stiu de ce aveti impresia ca tvr are drepturi pentru imaginile astea? Eu, din cate stiu, inregistrarile au fost vandute imediat dupa revolutie, de cel care era responsabil pentru ele la acel moment, respectiv Adrian Sarbu, care la momentul ala era angajat al Studiourile Sahia.

  3. au trecut 20 de ani, wtf… ne intoarcem in timp? ceea ce nu am reusit sa rezolvam in 90, vrem sa rezolvam acum piticule? si cu cele din 2010 si din 2011 ce facem? plm… morti ne-am nascut si morti vom muri.

  4. De ce au putut ei, nemții, și noi nu? Din același motiv pentru care am avut nevoie de străni să rezolve problemele noastre când noi nu eram în stare… Regi străini, investitori străini etc.

    Ce putem să facem acum? Să învățăm din trecut, dar să privim mai ales spre viitor. Într-o anumită masură sunt de acord cu Henrich — au trecut peste 20 de ani, mai bine să privim în prezent și viitor, numai așa vom reuși să evităm momente rușinoase când străinii intervin pentru noi.

    Crăciun fericit 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: