home to blog Isterie, nebunie, sa inceapa dansul

Isterie, nebunie, sa inceapa dansul

Nu pot sa ma duc sa dorm, pana cand nu va arat imaginile astea:

 

Dan Diaconescu se lauda ca a castigat alegerile in Gorj, desi toate sondajele existente pe lumea asta dau o victorie zdrobitoare pentru USL.

Dar nu neaparat asta e stirea. Stirea e ca PPDD intra in Parlament. Stirea e ca daca nu pe Diaconescu, vor fi altii pe care ii vom vedea in Parlament ca reprezentanti ai PPDD. Si daca nu stiti ce inseamna PPDD (ce fericiti sunteti), va invit sa vedeti acest articol despre Google Adsense.

Asa incat, incepand de acum sa inceapa dansul. Vom rade mult si bine sau ne vom da cu capul de pereti. Ce Vadim care facea scandal in Parlament. Tribunul este chiar destept. Ramane sa ne bucuram de … de fapt sa plangem, dar asta vom vedea. Voua va place Dan Diaconescu.

 

5 thoughts on “Isterie, nebunie, sa inceapa dansul

  1. te dezamagesc: Dan Diaconescu va intra in Parlament. Citeste mai atent legea. In gorj USL a castigat TOATE mandatele, iar conform scorului PPDD are dreptul la 1 deputat, ard 1. Si deputatul PPDD va fi cel mai bine clasat dintre candidati, care va intra IN PLUS. Si ala va fi… te las sa ghicesti. Deci DD CHIAR A INTRAT IN PARLAMENT! PERSONAL!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.