home to blog Ipocrizie si Boc dezbracat

Ipocrizie si Boc dezbracat

Din fericire motanul meu statea in dreptul televizorului aseara, drept urmare n-am putut sa schimb programul si sa il prind pe Boc dezbracat. Am urmarit partial fluxul de informatie de pe twitter din momentul ala, cand toata lumea era extaziata ca il vad in postura aia si se minunau de ce si cum.

Astazi au aparut deontologii ca sa apere jurnalismul, ca sa condamne intamplarea de aseara, ca sa spuna ca asa ceva nu se face. Dar toata lumea s-a uitat la emisiune aseara, au sorbit-o din priviri, au mancat-o pe paine cu dulceata, iar azi vin si ne dau exemple. Si morala nu e atat de simpla. Toata lumea scrie ca nu e bine, ca nu se face si asa mai departe. Dar ilustreaza si publica acolo Boc dezbracat, Boc in curul gol, Boc pozat dezbracat.

Si ne dam cu pumnul in piept ca suntem deontologi.

Mai era intrebarea cine ar vrea sa se uite la Boc dezbracat? Raspunsul e simplu. Toata lumea. Articolele cu pozele alea au facut trafic si vor face trafic in continuare. Din pacate nu a avut nimeni inspiratia sa faca macar un meme din pozele alea.

Oamenilor le place sa fie spalati pe creier. A inceput cu OTV, iar gandeste liber e o vorba acum spusa doar unor excentrici. Nimeni nu gandeste liber, toata lumea asteapta sa i se spuna sa faca ceva. Si chiar daca in realitate  esti mai bun,  afara, in strada ii bati cu salbaticie pe aia care raman cu masina in zapada.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Ipocrizie si Boc dezbracat

 1. eu sunt de partea deontologilor 🙂 si, din cate inteleg, problema lor nu e legata de cati au chef sa-l vada pe boc dezbracat ci de “valoarea de stire” a subiectului.

  In mod paradoxal, faptul ca face trafic si ca lumea se imbulzeste la curul lui boc nu e o dovada ca subiectul “boc dezbracat” e de interes public. Daca imaginile sunt de interes public hai cu ele la TVR, nu? sa vada lumea…!
  E o chestiune de filtru in cea ce alegi sa difuzezi, pentru ca la tine e aceasta putere, nu la publicul ahtiat dupa bucile crudutei sau ale lui boc 🙂

 2. Boc dezbracat, Boc in curul gol, Boc pozat dezbracat

  Am repetat keywordurile ca sa moara de ciuda ipocritii care au scris despre Boc dezbracat, spre deosebire de tine, care doar le-ai atras atentia ca sint ipocriti ca scriu despre Boc in curul gol sau Boc pozat dezbracat 😀

 3. Fac parte din marea majoritate a românilor care nu au văzut și nici nu se vor uita la respectivele imagini.

  Știu despre caz eptnru că s-a discutat foarte mult. Și sunt în continuare mulțumit că nu am văzut imaginile.

  De asemenea, găsesc mizerabil și extrem de greșit gestul de a difuza astfel de imagini.

  Un om a fost filmat într-un moment privat, într-un loc privat: un vestiar, în timp ce își schimba hainele. Nu are ce să caute o astfel de imagine în spațiul public. S-a insistat pe faptul că în imagini i se vede fundul. Ce urmează? Să fie filmate toaletele, din interior?

  Consider că pedeapsa aplicată televiziunilor a fost mult prea mică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.