home to blog iPhone6 vine la Vodafone pe 31 octombrie

iPhone6 vine la Vodafone pe 31 octombrie

Zilele trecute a trebuit sa fac update pe iPhone-ul Ancai, la iOS 8.0.2. Asta pentru ca nu stiu ce aplicatie nu voia sa se instaleze daca nu avea ultima versiune de iOS. iOS e sistemul de operare de la Apple.  Si de atunci tot aud ca se misca telefonul greu, ca se descarca repede bateria, ca arata bine si ca s-a obisnuit cu el, dar se descarca repede bateria si se misca telefonul greu. Ca are ecranul ars, o dunga galbena pe el si asa mai departe.

Acum aflu ca vine iPhone6 la Vodafone pe 31 octombrie. Si ca deja s-au dat drumu la inregistrari.

Untitled

Acum va dati seama prin ce drama trec eu? Deja iPhone 4S nu mai functioneaza, ca am facut update de software, ca e telefonul ei, ca nah, se duce bateria asa, subit. Si ca a aparut iPhone 6.

 

Ajutati-ma si pe mine. Cum scap de drama asta. Ce sa fac? Ii cumpar telefon nou nu? Adica … am vreo alta sansa de scapare? Vreo alta solutie, ceva?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “iPhone6 vine la Vodafone pe 31 octombrie

 1. iOS 8.0.2, fara suparare.
  Acum iPhone 4S are soarta lui 4 cand a aparut iOS 7. Se misca greu si te forta sa upgradezi deviceul.

 2. cumpara iPhone 6 e cel mai dragut cadou de la Apple, nu se compara cu nici un fel de model anterior.
  Am un 6 de 64GB arata super, se misca super, nu se blocheaza, bateria tine 1 zi 😛
  Nu te zgarcii cu Plasticuri de samsung….

  1. Plasticuri de samsung ah?? Luam ultimele modele scoase de cele doua companii.. IPhone6 si Galaxy S5 si dam cateva specificatii imporante: Processor 1400 dual-core(IPhone), 2500 quad-core(S5), RAM: 1GB(Iphone) 2GB(S5)
   ,Camera fata/spate: 1,2MP si 8MP(IPhone)si..2MP respectiv 16MP (S5), iar in legatura cu memoria… evident IPhoneul bate categoric cu cei 128GB fata de S5 cu 16gb… dar in fon sunt foarte putin persoana care chiar au nevoie de cei 128…si ai o groaza de alternative pentru un S5- MicroSanDisk de 128GB costa udneva la 100de euro..Si aucm ajungem la parte care pe multii ii intereseaza… PRETU: 4849LEI(IPhone)-1999(S5 cu reducere de Oktoberfest in cadrul site’ului eMAG). Maru ala muscat face 40% din pret credeti-ma :)).

   1. Pretenash o avea procesor de1400 dual-core (iPhone)dar e pe 64 de biti lucru care i-l face mult mai rapid decât Galaxy s5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.