home to blog Iphone 4S

Iphone 4S

Am fost in oras in seara asta, sa instalez un iPhone 4, iar intre timp prindeam franturi pe internet despre noul telefon. Si ziceam ca uite, eu instalez acum un telefon deja expirat. 🙂

Vestea ca e un 4S, la fel cum a fost si 3S-ul (bine, dar la asta  nu se astepta nimeni) probabil ca pe multi i-a timorat. Pe mine ma bucura, iar citind distractiile de pe net, vad ca vom deveni si mai autisti si mai singuri ingropati in telefoane. Acum putem vorbi cu telefonul in engleza, iar telefonul sa faca chestii (astept cartofii prajiti totusi). O da, asta e urmatorul pas pentru iRobot. Nu mai avem nevoie de secretare ca ii spunem telefonului sa stabileasca intalniri si sa le puna in agenda. Si nici nu mai trebuie sa ne deplasam la intalniri pentru ca avem facetime.

Anyway, dual core procesor, dual core video… daca astea nu fac telefonul de doua ori mai rapid decat iphone4, atunci degeaba.

Si inca o nota. Pretul telefonului de pe siteul apple este in dolari, pentru un contract de 2 ani cu una din companiile de telefonie mentionate acolo. Drept urmare sa nu ne miram cand vom vedea preturi mari in magazine.

Si daca va intrebati totusi cat de dezvoltata e Romania, va zic eu: nu este. Suntem mai mult decat la coada vacii. Adevarul e ca daca ii aveam pe bulgari in fata noastra atunci umilinta ar fi fost totala. Ca ungurii sunt de doua ori mai dezvoltati decat noi si au tupeul sa refuze finantarea FMI, asta e o alta poveste, dar de asta primesc ungurii iPhone 4S in valul doi.

Poza via

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 thoughts on “Iphone 4S

 1. Robi09 da, intr-adevar, camera de 8Mb e o evolutie. S-o vezi p-aia de 1 gb. Geez… Cand vei invata unitatea de masura a rezolutiei, atunci sa revii.

 2. E intersant ca 4GS-ul ajunge in tarile nordice unde lider e Telenor si in cele baltice unde lider e Telia Sonera si nu avem pe harta piete unde sunt lideri Vodafone, Orange si T-Mobile.
  Ungurii s-ar putea sa primeasca iPhone prin Telenor Magyarorszag.
  Dupa cum vezi, in valul doi nu au intrat nici tari precum Germania (lider T Mobile), Franta (lider Orange) si Marea Britanie (lider Everything Everywhere, format din Orange si T Mobile) 🙂

 3. O mare dezamagire din partea mea, nu vine decat cu aceleasi chestii pe care principalul concurent, Samsung Galaxy S2 le are deja din primavara acestui an. Cred ca nu este decat inceputul pentru ceea ce va urma sa fie iPhone 5

 4. Acum, stii cum e: cui ii place Apple va cumpara iPhone, cui nu – NU!
  Daca e sa imi iau luna asta, astept sa il vad la Sprint – au optiunile cele mai bune. At&t-ul nu mai ofera nelimitat internet si sunt de rahat. Verizon nu imi place…

  Nu am vazut in schimb optiunea de a-l cumpara la liber :-/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.