home to blog IOS 7.1 descopera tehnologia lui 2014: atasarea fisierelor in mail

IOS 7.1 descopera tehnologia lui 2014: atasarea fisierelor in mail

A dat Domnul! A trebuit sa moara Steve Jobs si sa pice vanzarile Apple. Au trebuit ani de cercetari si de dezvoltare pentru iPhone-uri. S-a intamplat minunea la care nimeni nu spera.

Dragii mei, Apple a introdus insert fucking attachment in mail pe telefoanele care au IOS 7.1

photo (5)

Tineti apasat pe campul unde scrieti mesajul, va apare copy/paste dar si o sagetuta la dreapta si acolo descoperiti butonul de insert attachement.

Acum, in final, datorita marilor realizari ale companiei din California, datorita minunatelor descoperiri stiintifice, cei care au iPhone-uri nu vor mai injura atunci cand vor compune un mail si trebuie sa selecteze un atasament acelui mail. Vor putea face acest lucru in timp ce compun mailul.

Incredibil Apple! Felicitari! Dupa 10 ani de telefoane mobile cu touch ati descoperit si voi singura functie pe care o aveau toti competitorii si voi nu.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “IOS 7.1 descopera tehnologia lui 2014: atasarea fisierelor in mail

 1. E funny cum unii care nu stiu cu ce se mananca iPhone (iOS) se fac ca descopera coada la pruna.
  Atasarea fisierele in mail era inca din iOS 6. Prin aceeasi metoda! Read the “User guide”

  1. asa, mananca-ma de cur!

   Nu stiu cu ce se mananca IOS?

   La ce trebuie sa stiu? Trebuie sa citesc o carte inainte de a folosi un telefon? Trebuie sa fac o facultate pentru a avea un telefon?

   Nu, telefonul trebuie sa vina cu functiile in fata mea, la fel cum face Androidul, la fel cum face Windows 🙂

   In final IOS aduce aceasta functie. Incredibil!

   1. Faptul ca nu stii ce functii are un OS nu inseamna ca e prost. Ti-am spus, Google ar trebui sa fie prietenul tau.
    Mai ales ca functia asta e implementata inca de la iOS 6. Ti-am dat link pe twitter.

    E simplu, doar trebuie sa te informezi

 2. iOS nu are multe dintre functiile pe care le au alte OS-uri. Dar na se presupune ca e cel mai bun pentru ca il au majoritatea.

  WRONG, capacitatea de a atasa in mail este in ca de la Windows Mobile 2003

  In afara de capacitatea de a vinde produsul(al naibi de bine ) totul e jalnic la Apple

 3. Salut,

  De prin 2012 știu sigur că există insert photo or video. Oricum puteai atașa imagini dacă le luai cu copy sau cu share din image viewer, dar treaba asta pe care-i pus-o în printscreen e de foarte mult timp 🙂

 4. Dupa ce ti se spune ca functia era deja de la cealalta versiune majora de ios, tu o tii ca “in final….”. ori nu vrei sa recunosti ca ai gresit ori arunci cu noroi aiurea.
  Traiane – cate OS-uri de telefoane mobile folosesti/cunosti ca sa spui ca ios are lipsuri fata de ele? Si nici macar concuzia ta cu majoritatea nu este corecta daca te uiti pe statisticile globale de cota de piata. Practic Apple face bine doar reclame, telefonul in sine (materiale folosite, asamblare, experienta) sunt jalnice dupa parerea ta…..right.
  PS: nu stiu de unde iei informatiile cu picatul vanzarilor dar: [quote]The Company sold 51 million iPhones, an all-time quarterly record, compared to 47.8 million in the year-ago quarter. Apple also sold 26 million iPads during the quarter, also an all-time quarterly record, compared to 22.9 million in the year-ago quarter. The Company sold 4.8 million Macs, compared to 4.1 million in the year-ago quarter.[/quote]
  Si cum crezi ca s-a intamplat in sedinta lor:”aoleoooooo ne pica vanzarile!!! ce facem??? R: introducem insert photo si o rezolvam!” ……

 5. repede. sterge postul asta si apoi te prefaci ca nu ai scris niciodata :))

  Hai ma, ca te faci de ris. Ai descoperit si tu o functie care exista in iOS de doi ani.

  Vezi ca in iOS 8 Apple va introduce copy/paste 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: