Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ion Dolanescu a decedat astazi in urma unui atac de cord.

Inca mai am acasa discurile de 35′ cu cantecele sale de prin 1985.  A fost o voce, o voce misto a cantecului popular. Sa se odihneasca in pace.

Cine ii ia locul? Ultima oara cand am vazut un concurs de muzica populara se intampla pe vremea cand mai exista Romantica.  Fiul sau? Poate isi va reveni ca nu mai are tatal ca sa il scape de scandaluri.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

16 Responses

 1. fara nume

  10
  aurica butiri Says:
  March 22nd, 2009 at 00:56
  Am plecat din Romania in 1986 de groaza lui Ceausescu, Am citit toate bloggurile , rusine la toti romanii care il blagoslovesc, romanul e rusinea lumii oriunde va fi, sint departe de romani acum ma simt mult mai in siguranta, Dolanescu a fost cintatetul care si-a spus totul in cintecele lui, I love his carrier, no matter what, L-am stimat intotdeauna ca un cintaret de o mare valoare, faptul ca a murit subit, ma darima, daca era in America erau sperante, dar asa!!!. Ma raneste vestea, dar viata are un sfirsit neprevazut, dupa cum vedem. Voi romani, nu ati fost capabili sa va iubiti ca fratii de cind va stiti, Si in America sinteti de risul lumii, veniti cu loteria, prin casatorii murdare, dar dumnezeu este ala care va plateste cu socoata, ” nu cu boata!. Condoleante din suflet pentru Maria si Ionut pe care i-am cunoscut personal In Cleveland.Dolanescu si Maria au fost viata mea cinta-ti viata ca eu o inteleg.Va urmaresc mereu la computer.daca romanii de duzina nu va iubesc, eu va am la suflet mereu. Aurica Butiri.

  rusine sa-ti fie tie. acum ce este in tara? cainii cu covrigi in coada.bogati si saraci.si foarte multa rautate. am ajuns sclavii lumii.

  Reply
 2. George

  Mstrs Aurica Butiri

  Ion Dolanescu ? A fost interfata comunismului ceausist, o imagine comunista de vanzare. Ion Dolanescu , a fost hasis dat maselor populare de propaganda comunista. Spuneau ” El a reusit. reusiti si voi. Aici in Romania.Munciti,munciti,construiti comunismul. Duminica ascultati muzica populara.Nu rock. Aceasta e muzica populara, distractia. Distrati-va aici in Romania,acasa”
  Dar si Ion era roman. A facut si valize de bani. Vocea lui speciala, si cantecele lui au prins la oameni, la romani.Ca si Irina Loghin, ca si Benone, ca si Maria Tanase, ca si atatia din muzica usoara , ca si Nikita Stanescu, si altii. Acestia era darul izvorat dintre 22 milioane de romani.Cu voie de la stapani, desigur.
  Dnei Aurica, doresc sa corespondam prin e-mail,messinger.

  Reply
 3. Aurica Butiri

  Nu cunosc prea multe de politica lui Ion Dolanescu, eu il stiu un neegalat cintaret. Traiesc mereu cu cintecele lui in casa. Vocea lui unica(o va duce mai departe fiul sau categoric),ma copleseste intotdeauna, dar cuvintele lui adevarate din cintece, sint viata mea, nu oricine poate sa stea zimbind in fata adevarului ca Dolanescu. Voi nu aveti nici un drept sa-l condamnati, toti sintem oameni de rind, fiecare cu destinul lui. De ce va bucura tristetea pe care a lasat-o in sufletul milioanelor de oameni-romani? Zice psihologia ca omul porneste de la nevoile fizice e cale lunga pina la “self esteem” Dolanescu a ajuns, dar voi nu stiti ce e dragostea de viata.Eram in lagarul din Austria cind Dolanescu a avut un spectacol la Viena, mii de romani din lagar s-au dus sa-l vada (mie inca imi era frica de comunisti. Eu stiu de ce am plecat, nu era cale de intoarcere. Dar am sarit de la subiect, fi-ti in stare sa va iubiti pe voi intii si apoi va cer sa iubiti pe altii, nu sinteti instare. Daca va mai aduceti aminte, Eminescu a legat natura, dragostea si moartea in poeziile lui, Dolanescu a facut la fel prin cintecele lui, , dar probabil n-at auzit nici de Eminescu, nici atit de Dolanescu, omul iubit de atita lume!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.