home to blog Invataturile Bisericii

Invataturile Bisericii

Invataturile Bisericii sunt redate prin preotii sai. Acesti predicatori, propovaduitori ai invataturii crestine si ai bunatatii si spiritualitatii ne invata in fiecare zi si aduc cuvantul lui Dumnezeu pe pamant. De altfel cuvintele Bisericii si invataturile ei pot fi propovaduite oriunde, chiar si pe aeroportul Otopeni. Asa cum face si preotul din aceste imagini:

Via ARHI

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Invataturile Bisericii

 1. Daca spun ca l-am vazut ieri la ARHI, te superi?:D

  Si nenea trebuia dus intr-un birou si interogat…Daca era un terorist sub acoperire:D?

 2. Clericul turbulent de pe Aeroportul International Henri Coanda nu apartine Patriarhiei Romane
  La solicitarea Patriarhiei Romane, organismele abilitate de la Aeroportul International Henri Coanda au comunicat numele clericului cu un comportament turbulent in incinta aeroportului, terminalul SOSIRI in ziua de 5 martie 2012.

  In urma verificarilor, Patriarhia Romana aduce la cunostinta opiniei publice ca numitul Nedejde Constantin nu figureaza in evidenta niciunei unitati bisericesti (parohie sau manastire) din cuprinsul eparhiilor Patriarhiei Romane.

  Patriarhia Romana dezaproba atitudinea agresiva si limbajul incompatibil cu calitatea de cleric afisata de Nedejde Constantin, care au nemultumit opinia publica si au generat confuzie si interpretari eronate.

  BIROUL DE PRESA AL PATRIARHIEI ROMANE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.