home to blog Intrebari existentiale

Intrebari existentiale

De trei zile ma stresseaza o chestie.  Adica, cand renovezi o casa si vrei sa ii pui aer conditionat, asta cand se pune? Inainte de a da jos peretii? Inainte de a varui? Sau dupa ce s-au terminat toate finisajele, asta in conditiile in care ai prevazut gaura pentru aer conditionat.

Si cealalta, de ce toate santierele se deschid toamna? Se aseaza mai bine fundatia pe timpul iernii cand nu se poate lucra?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Intrebari existentiale

 1. add: probabil, dar ar fi penal sa lucreze iarna, pentru ca se duce dracu’ tot cimentul, nu apuca sa se usuce bine, ramine umed, si in juma’ de an te trezesti cu peretii cazind.

 2. aerul se pune la final. santierele se deschd toamna ptr ca atunci se vede ce bani au ramas in firma si cum poti sa-i cheltui fara sa dai la stat…adica investesti :)in plus betonul degaja caldura deci afara tb sa fie mai rece.

 3. se poate lucra si toamna si iarna ,exista o solutie ce se pune in beton si se poate turna betonul si la -30 de grade fara sa inghete si se usuca la fel ca cel turnat vara

 4. Care santiere coane, s-au dus vremurile cand tovarasu’ ridica mana si trasa cartiere si bulevarde, asa s-au facut cartierele bucurestene si cele din provincie, cu o ridicatura de mana.
  Acum se ridica viloie pentru imbuibatii revolutiei, pentru odraslele lor care ocupa functii de conducere in marile institutii si care ne dirijeaza viata dupa bunul lor plac.
  Uitati-va in jurul vostru si analizati cine, cum, si ale cui sunt asa zisele santiere de care vorbiti.
  Va pup pe portofel !

 5. “exista o solutie ce se pune in beton si se poate turna betonul si la -30 de grade fara sa inghete si se usuca la fel ca cel turnat vara” alcool? 🙂 nu cred ca se indura la noi sa-l bage in beton… mai bine se fac muncitorii… beton 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: