home to blog The Interview (2014)

The Interview (2014)

Am vazut The Interview, mult mediatizatul film al sfarsitului de an. E un film extrem de mediatizat si nu din cauza bugeteului de marketing, ci din cauza faptului ca s-a implicat lumea politica in el.
Aparent hackerii nord coreeni au spart serverele Sony Pictures si pe langa alte mistouri pe internet, acestia au amenintat si cu alte lucruri rele daca filmul va fi difuzat.

Drept urmare, dupa ce initial Sony Pictures a zis ca anuleaza difuzarea filmului, el a fost lansat in cateva cinematografe si la liber pe internet. Cu alte cuvinte, de Craciun, cine ar fi vrut sa il vada, putea sa il vada inclusiv pe Youtube, in versiunea finala. Acum nu-l mai gasesc.

In film se face misto de liderul nord coreean, Kim-Jon-Un. Insa tocmai datorita acestei teme, filmul e slabut. E ca unul din filmele de la Protv de seara, alea cu Van Dame sau ceva. Genul ala de comedie care plictiseste femeile si face barbatii sa rada zgomotos, dar sa nu mai primeasca sex dupa film.

Si totusi a avut succes pentru ca presedintele Barack Obama a zis ca filmul ar trebui difuzat. Si iata cum toata lumea s-a aliniat.
10887667_10152598770181158_8487716025329691674_o

Recomandare de vizualizare: HDTV

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “The Interview (2014)

  1. Pe mine inca nu m-a convins sa-l vad. Probabil ca o sa cedez peste cateva saptamani cand voi mai vedea cateva pareri, sper pro. Caci dac-ar fi spre nu, n-o sa-i mai dau play in veci, probabil.

  2. film prost,raportat la ce filme au facut impreuna aia doi. E o prostioara cu glumite cu cur,fund, gaura fundului, rahat gen sandler si prietenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: