home news Intersectii blocate de summit

Intersectii blocate de summit

Intersectiile blocate cu ocazia summitului NATO de la Bucuresti sunt urmatoarele: Piata Presei, Piata Victoriei (pe deasupra), Piata Revolutiei, Piata Universitatii, portiune din Piata Unirii si Palatul Parlamentului bineinteles.

intesectii summit blocate

In aceste intersectii nu se va putea permite traversarea lor. Vor fi asigurate doar niste culoare pe langa culoarul unic, acea singura banda. Daca la Victoriei se vede clar, ma intreb cum va fi la Universitate, n-ai voie sa faci stanga sau sensul giratoriu ci doar sa mergi inainte? Sau la Unirii, se va merge numai pe dedesubt sau numai pe deasupra?

Cred ca cea mai proasta veste pentru soferi e ca intersectia de la Piata Presei Libere va fi inchisa. Am vazut de dimineata pancartele de delimitare ale benzilor, am oprit si am discutat cu politistii de la rutiera. Mi-au confirmat ca intesectia va fi inchisa, si nu se va putea face stanga in sensul de mers, va fi doar o singura banda pe DN1 ce se continua pana la Arcul de Triumf, fara sa se permita traversarea intersectiei, sau fara sa se poata face stanga sau dreapta in orice directie de mers. Mai rau, pana si din intesectia de la Piata Montreal ( in fata la Sofitel ).

rute ocolitoare summit

Pentru a ajunge la Casa Presei Libere, sau cartierul Damaroaia politistii recomanda rute ocolitoare. Ori pe la Baneasa, unde se va putea face stanga si te intorci, pe singura banda circulabila pe langa culoarul unic, ori de la Arcul de Triumf, la stanga pe bulevardul Marasti, Piata Montreal ( nu se va putea face la dreapta spre Piata Presei Libere ), bulevardul Expozitiei, strada Parcului, pe langa Hotel Parc, bulevardul Poligrafiei, Casa Presei Libere.

Eu recomand autobuz / metrou pana la Piata Charles de Gaulle si de acolo o plimbare sanatoasa prin Parcul Herastrau. In schimb nici pasionatii tramvaiului 41 nu cred ca vor avea multe sanse de reusita, la cum stiu ca se blocheaza bulevardul Marasti in orice zi.

7 thoughts on “Intersectii blocate de summit

 1. e naspa ca au blocat drumurile … mi se par deja prea multe formalitati aiurea de sumit … am sigilat canale , oamenii nu au voie sa isi deschida geamul la casa pe perioada sumitului si multe altele

 2. e normal asa ceva .. ce va tot mirati .. O data in viata veti mai vedea toti presedintii importanti ai lumii adunati la bucuresti. Parerea mea este ca au gresit patronii ca nu au dat zilele libere pe perioada summitului cum ar fi fost normal.

 3. Bah nea, cred ca persisti in greseala. Ce treaba are P-ta Universitatii sau P-ta Unirii cu traseul coloanelor oficiale? Pentru ca din P-ta Victoriei vor ajunge la Palatul Parlamentului pe Calea Victoriei pana la la Podul/P-ta Natiunile Unite apoi prin Bd. Natiunile Unite.

  Please update 🙂

 4. cum spui tu:
  http://bpr.b.politiaromana.ro/Comunicate/Comunicate_doc/ocolire%20nato.doc

  “Circulatia va fi intrerupta pe Sos.Kiseleff intre Arcul de Triumf si Piata Victoriei si in continuare pe Calea Victoriei, Bd.Natiunile Unite pana la Palatul Parlamentului.”

  Rute ocolitoare:
  – Bd.Maresal Prezan, Piata Charels de Gaule, Bd.Aviatorilor, Piata Victoriei, Bd.Lascar Catargiu, Piata Romana, Bd.General Magheru, Bd.Nicolae Balcescu, Piata 21 Decembrie 1989, Bd.I.C.Bratianu, Piata Unirii;

  So you’ll figure it out!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: