home to blog Injuratura de dimineata

Injuratura de dimineata

Partea buna

Undeva in 2007, fostul primar al sectorului 4 Adrian Inimaroiu a facut rost de bani pentru sector (pe modelul Videanu, a vandut actiuni la primarie) si s-a apucat de cheltuit. Una din miscarile lui pe langa asfaltarile din cartier a fost sa se spele strazile. Ceea ce e bine, periodic, noaptea, trec masini care spala strada peste tot prin cartier. Partea buna e ca spala strazile si asa arata, cat de cat mai placut pe afara. In schimb, nu fac decat sa mute mizeria dintr-o parte in alta, la fel ca in oricare loc din Bucuresti.

Piedone a continuat povestea asta, ca i-au ramas niste bani de acolo si a mai gasit niste chichite prin care sa spoiasca sectorul sa zica ca isi face treaba.

Partea nasoala

Si cum muta baietii mizeriile dintr-o parte intr-alta  …

Asa arata masina mea acum, dupa ce am parcat-o langa perete (logic, ca sa aiba lumea loc sa treaca pe strada tu-va-n cap), iar dobitocii de la spatii verzi au venit sa curete pe langa.

Si acum vin si ma intreb cum puii mei poti sa speli strada noaptea? Adica vezi sigur, asfalt negru, apa transparenta, vezi ca se duce mizeria. Bineinteles ca s-a dus.

Si cealalta tampenie e ca n-am unde sa fac reclamatie. Primaria sectorului 4 sigur nu stie cine naiba a fost la mine in cartier azi noapte sa spele strazile, aia de la strazi sigur nu vor sti cine a fost de tura, iar aia care au fost de servici vor veni si vor zice … cine noi? Sa moara bibi, noi n-am facut nimic! Pe bune. Poate ca era intuneric si n-am vazut, dar noi n-am facut nimic.

Piedone, da-i afara!

Da, tocmai spalasem masina. Si nici n-am pus la loto ca sa am norocul asta.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Injuratura de dimineata

  1. de ce te miri? ai masina? ai carnet? te chinui sa cauti loc de parcare si eu nu stiu?

   sau cumva ai pretentia ca in bucuresti sa se parcheze pe locurile de parcare, nu pe spatii verzi sau pur si simplu unde apuci astfel incat sa nu obstructionezi circulatia?

   acolo e un spatiu unde parcheaza toata lumea, la milimetru de zid, asa apar inca 4 locuri de parcare si nu se obstructioneaza circulatia.

   si am lasat-o acolo ca locul meu de parcare era ocupat

   1. Eu nu am zis, măh, să nu parchezi acolo, sau că nu ştiu cum e situaţia cu parcările. Am zis să nu te plângi, că nu ai nicio justificare să te plângi. Aşa cum tu nu găseşti loc de parcare şi parchezi în scara blocului, aşa nici ăia cu spălatul drumului nu se sinchisesc să-ţi ferească ţie ozn-ul.

 1. Ce model frumos ti-a aplicat! 😀 Pe o nota mai serioasa, stii ca traiesti in Romania, nu? Ai grija pe unde parchezi de acum incolo.

 2. Poate nu ai vazut cu ce ‘viteza’ se misca masinile ce spala….o sa faci 1 ora in plus pana la munca daca prinzi una din aia in fata.
  Si mie imi pare ca acel noroi e de la stropii ce au sarit de la un spatiu verde udat. mi s-a intamplat si mie cand am parcat lana un scuar si m-am bucurat ca oamenii, desi imi murdarisera masina [fara sa vrea evident] s-au chinuit cu furtunul ala si nu au zgariat-o.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.