home to blog Inghetati de frig, gratis, la Noaptea Alba

Inghetati de frig, gratis, la Noaptea Alba

Guvernantii si autoritatile pentru tineret ne-au mai pregatit o surpriza. Si anume Noaptea Alba a lui nush cine. Nush cine fiind firmele ce sponsorizeaza acest eveniment.

Si anume, va urma un val de tineri raciti, suparati si nervosi ca au inghetat de frig seara asta in pietele din toata tara.

Chestia deosebita mi se pare urmatoarea:

Autoritatea Nationala pentru Tineret isi doreste sa arate lumii intregi fata acelui Bucuresti plin de idei interdisciplinare toate caracterizate de contemporaneitate si multicuturalism. In plus, organizatorii sustin ca pe intreaga perioada a evenimentului vor avea loc concerte, reprezentatii de teatru, focuri de artificii si concursuri cu premii.

Io intentionez sa ma duc la CCS (casa de cultura a studentului – stie careva unde e ? ) ca sa vad filmele de acolo. Anticipez ca nu voi fi multumit, dar poate scot niste critici ale filmelor in format electronic.

9 thoughts on “Inghetati de frig, gratis, la Noaptea Alba

  1. fitzi atent ce mesaj am primit pe vodafone ::))) hahahhahaha

    de la AN Tineret

    “Hai la Noaptea Alba . 4 spre 5 noiembrie , Muzica , teatru , grafitti , role , muzee deschise non-stop , Pitesti , Piata Vasile Milea , Casa de cultura 7 seara . Detalii pe e-tineret.ro “

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: