home to blog Incetati cu flacara violet

Incetati cu flacara violet

Pentru numele lui Dumnezeu, AFARA NINGE! Da-o dracu de flacara violet de parapsihologie si alte porcarii de genul asta. Bineinteles ca exista energii ale fiecarui om, ca unii oameni au capacitatea sa produca sau sa absoarba energii, dar asta nu inseamna ca se  justifica comportamentul unor oameni. Mai ramane sa descoperim zilele urmatoare si sa dam la televizor ca exista mutanti si ca Wolverine s-a nascut la Orastie in padure.

Geoana e un om slab. L-am vazut cateva ore, am stat langa el, am putut sa-l studiez si sa ii urmaresc indeaproape comportamentul. Nu exista dubii ca este un om slab. E chiar speriat si ingrijorat de ceea ce il inconjoara. Sa analizam poza asta. In poza se vede pe fata lui ca este lipsit de energie, ca eu ii fur toata energia desi nu sunt imbracat in violet si ca omul din spate abia asteapta sa il absoarba.

Nu, hai sa fim seriosi. Omul din spate din poza aia era un agent secret pus pe fapte mari, tocmai ca sa descopere ce fel de energii are Mircea Geoana si ce vulnerabilitati are, astfel incat sa ii fure energiile si sa il faca sa piarda alegerile. La fel isi fac foarte bine treaba si cele doua femei senile care vorbesc de unele singure o data la 6 luni.
Dupa care toate persoanele astea care ii fura energiile lui Mircea Geoana le inmagazineaza, energiile ce altceva, si se duc la Basescu il prind in baile de multime si il umplu de energie iarasi.

Mi se pare patetic sa te uiti in fiecare seara la OTV, mai mult sa te marcheze si sa ramai cu sechele din cauza asta. Daca ii puteti crede pe cei care vin acolo si prezic cutremure, atunci de ce nu ne miram ca vine sfarsitul lumii, de ce sa ne miram daca nu e plin de agenti secreti peste tot unde mergem si toate astea sunt facute din comanda Lordului Intunecat care are puterea malefica si care face si desface chestii.

Bai! Am trecut de evul mediu. Romania istoric vorbind e in 2010. Este?!

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Incetati cu flacara violet

  1. Daaaa. Mare dreptate. Ura. Romania este in 2010 doar calendaristic, istoric a ramas undeva in.. istorie. Eu zic, ca baba aia cu puteri paranormale ” si de alea care se vad” a privit actiunea la un televizor defocalizat, partial defect(alea arata pe margini dungi colorate) iar oamenii nostri politici refuza cu tot dinadinsul sa creada ca suntem cu 20 de ani mai saraci nu mai prosti(noi, poprul), si in netarmurita lor prostie au crezut-o( or fi cotizat cateva mii de euro pe analiza babei). Gata atata inspiratie am avut… ha ha frate nici nu poti sa scrii despre asa ceva… @piticu Intre noi fiee vorba cred ca sunt ceva probleme la blogul tau, gen flamura mov ca am bagat un comentariu de cateva ori.. ia-ti o amuleta… cred.. gluma man.

  2. Se exagereaza cu unele aspecte in genul din pacate. Toti cauta explicatii foarte ciudate pentru unele lucruri banale. Nu sunt in stare sa accepte lucrurile asa cum sunt.

  3. bah, nu ai ambitie ala care te vezi cu Geoana la un eveniment, ceva, daca nu te uiti in ochii lui pana te remarca si dupa aia incepi sa te joci, aprinzand si stingand o BRICHETA MOV, privindu-l cu subinteles. Filmezi totul si pui si pe iutub.

  4. Pai eu zic ca politicienii nostri nu vor in ruptul capului sa creada sau sa inteleag faptul ca romanii nu mai pot sa aleaga aiurea, nu mai vor si de asta se agata de orice lucru de asta gen flacara violet. Ce nu inteleg eu e ca inainte alegeri blogaream si citeam zeci de posturi si comentarii unde omul de rand(cred eu) isi dadea cu parerea ca Geoana nu e bun ca e slab… si chiar am crezut ca apogeul a fost cand topaia fericit pe scena aia.. dar a fost acum. Romanii trebuie sa aleaga corect alfel e rau, pentru ca ia uite, oameni de astia trebuie sa conduca o diplomatie externa, sa aranjeze o tara , sa relanseze o economie, o industrie… bla bla, iar ei se ocupa cu tampenii… Oricum mai cred ca jumatate din ei trebuie dusi la balamuc nu sa imi faca mie taxe, impozite, legi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.