Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Copaci vi se pregateste ceva.
Primari cu copaci pe constiinta.
Moartea copacilor nu face rating?

Are sens sa scriem, are sens sa tragem semnale de alarma? Nu … pentru ca la mine miroase a tei, pentru ca la mine e cald si bine si aer curat, pentru ca la mine e intre blocuri, unde sunt copaci … si aerul e placut.
Pentru ca eu mi-am pus aer conditionat, deci nu mai trebuie sa stau sa miros aerul de afara, sa simt mirosul de copaci, sa simt mirosul de poluare, sau sa ma tem de muste. Am aer conditionat, iar astfel pot sa am orice arome vreau, pot sa am tot aerul curat din lume.

Insa, oare, aerul conditionat cu ce materie prima functioneaza? Nu tot cu aerul de afara?
Afara nu trebuie sa am si acolo tot aer conditionat?
Afara … nu mai trebuie sa simt mirosul de tei, de proaspat, de racoare, de bine, de umbra … de ….

Ma duc sa fumez … de ce sa conteze ceva? Altceva? De ce sa conteze ca noi o sa murim, iar …. cel de mai jos, Radu … nu va mai avea copaci. Important e ca noi sa ne parcam masinile acum … asa cum trebuie.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 Responses

 1. Greenspam: Salvati copacii!

  […] Un banc pe care l-am auzit cu ani in urma la o bodega din piata Obor spunea ca Burebista a taiat viile ca sa planteze pruni. Nu departe de localul cu pricina, cativa copaci sunt astazi amenintati de buldozerele care lucreaza la reabilitarea soselei. M-am interesat si nu, Neculai Ontanu nu este implicat in niciun proiect de inlocuire a copacilor existenti in sectorul 2 cu pomi fructiferi. In schimb, taman ce a desfasurat o campanie de informare a cetatenilor privind protectia mediului. […]

  Reply
 2. mihaitza

  ar trebui sa tipam umpic mai mult la ei..
  merge un spam pe mailurile administratiei publice 😀
  are cineva o lista!
  ne ducem dreaq.. se vaita de poluare si nu fac nimic in privinta asta

  Reply
 3. Artistu

  Ce sa ii faci, unii au invatat la scoala ca betoanele fac fotosinteza si produc oxigen !
  Niste hahalere… :))
  Andrei… 😉

  Reply
 4. inhgeras

  suntem niste dobitoci cu totii ….traim si ne crestem copii intr-un oras poluat si mizerabil si FARA COPACI!!!!

  oare cin este inteligentul ca s-a gandit el ca acei copaci sunt total nefolositori???????

  oare el are copii acasa?…oare el traieste intr-o garsoniera undeva pe colentina si indura praful de zi cu zi ?…sau are o vilutza pe lanaga o padurica la marginea bucurestiului si nu da 2 bani pe ce gandesc sau ce fac altii …

  revin la ideea initiala suntem dobitoci cu totii …ei ca pn in aplicare fara sa gandeasca mai departe …si noi ca ne uitam la ei si cum am din umeri si spunem …”nu putem face nimic”

  Reply
 5. Cristi Roman

  Piticu si ceilalti: cel mai nou exemplu este bulevardul Barbu Vacarescu din sectorul 2. Mai bine de 10 copaci au fost deja taiati, iar altii sint pe acest drum. Azi am vazut, din pacate nu am avut aparatul la mine. E vorba de spatiul viran de linga noul magazin Kaufland. E dezastru ecologic ce s-a intimplat in ultimele zile acolo.

  Reply
 6. inhgeras

  oare nu putem face chiar nimic?

  cateodata ma intreb daca astia de la greenpeace (care au si la noi, parca, o agentie)…………nu sunt activi si aici pe la noi….?

  chiar nu putem face nimic???!?!

  Reply
 7. Nicole

  o revolutie, ceva…. ce kkt sa facem , de 17 ani ne uitam la tot felul de dezastre si dam din gura , kam atat , si ce daca ai pusa poza asta aici sau daca ai scris pe blog , crezi ca intereseaza pe cineva … te inseli … romanii fac si ei ceva abia cand le ajunge cutitul la os … probabil ca inca mai avem de suportat… cred ca suntem un popor de misogini ne place sa-i lasam pe altii sa-si bata joc de noi…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.