home to blog Incerc sa iti şoptesc: te iub…

Incerc sa iti şoptesc: te iub…

Sunt barbat,

Nu sunt genetic structurat
Sa spun asa ceva …

 

Si am incercat sa spun asta si nu mi-a iesit. De fapt eu nu spun te iubesc. Pentru mine iubirea nu inseamna cuvinte, inseamna fapte. Inseamna sa fiu acolo la 2 noaptea sau la -25 grade, la munte sau la mare. Aici sau la 10 ore diferenta in capatul celalalt al lumii. Inseamna sa fiu ala pe care te poti baza, ala pe care te poti descarca de nervi, ala pe care sa il certi ca nu e in stare sa faca nimic.

Da. Asta sunt eu, simplu. Totusi o sa incerc sa iti soptesc: te iub …

 

 

 

Bloggerii prezenti la filmari, in ordinea aparitiei:

Bobby Voicu – Andrei Cismaru – Alex Ciucă (Hoinaru) – Andrei “Bicky” Băicoianu – Ionuţ Bunescu – Marius “Make” Matache – Adi Zăbavă – Laurenţiu Buică – Cristi Dorombach – Bogdan Marin – Alex Tunaru – Alex Cîrstea – Ştefan Murgeanu – Auraş Mihai – Sorin Grumăzescu – Claudiu Ciobanu – Adrian Ciubotaru – Cristian “Chinezu” China-Birta – Daniel Stancu – Alin “Pandutzu” Pandaru – Robert Antonescu – Lucian Marin – Vlad Dulea.

Filmarile gazduite de studiourile de productie Tabu.ro

Scenariul si Regia: Mircea Mester

Imagine: Alex Traila

Montaj: Bimus Ceva de vis

Producator: tabu.ro si Mircea Mester

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

27 thoughts on “Incerc sa iti şoptesc: te iub…

  1. a da ….nu esti relativ simplu .. si ..ce gandesti… nici u nu cred ca prea intelegi 😉 …deh ,,, noi nu intelegem femeile si nici ele pe noi 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.