home to blog Inceput de 2010 in online-ul romanesc

Inceput de 2010 in online-ul romanesc

BREAKING NEWS: TOATA LUMEA PLEACA DIN TARA!

Ok, Ok, sa ne calmam zic. Sau nu, sa ne uitam cu mirare, tristete si socati la cei care vin si iti spun in fata ca in Romania online-ul nu mai are nici o sansa. Ca asa nu suntem in stare sa mai dezvoltam nimic, drept urmare oamenii care conteaza in industria asta din Romania se reoirenteaza spre afara.

In seara asta la webcblub (n.n – aseara) am aflat ca toti cei care au avut idei de afaceri in online, in Romania se reorienteaza spre alte piete, cea mai profitabila, dar si greoaie de abordat fiind Statele Unite.

Mai jos aveti sfaturi despre cum sa porniti o afacere in online de la Dorin Boerescu (Web Wise Warlock, Bakemono) si Bogdan Secara (Online Development Director Apropo Media), dar si poze si previziunile lui Dragos Manac, alias sange pe pereti, (Advisor to Technology, Startups).


.

Si Dragos:

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Inceput de 2010 in online-ul romanesc

  1. E cam o prostie sa zici ca online-ul in Romania nu prea are sanse cand de fapt nici nu prea s-a dezvoltat sau cercetat de fapt. Apoi e cam prostie sa zici “online” cand de fapt te referi doar la o mica bucatica din “online”. Adica online-ul inseamna mult si multe.

  2. p.s. Mda, mersi Bogdan Boerescu, daca nu-mi ziceai tu ca nu ajung sus daca n-am bani, muream prost. E logic ca ai nevoie de resurse si orice om tamp stie asta. Ma lasa rece discutiile astea despre nimic. Pe de alta parte, nu doar prieteniile de tip sursa-intermediar-client sunt solutia pentru construirea unui business, hai sa fim si noi putin mai isteti sau cel putin optimisti. Ala cu The 1 million dollar homepage doar nu s-a uitat in gura celor ca Bogdan B sau restul de genul.

  3. Platitudini de genul asta le poate spune oricine. Sunt din ciclul “e bine sa ai bani” si “cerul e albastru”. Ce rost mai au intalnirile astea? Chiar se spune vreodata ceva inteligent?

  4. Da, e adevarat, chestii din astea auzi oriunde, cam pe la orice meeting. Totusi, conteaza si cine o spune. Daca in spatele vorbelor se afla un om cu experienta, de succes, e bine sa il asculti cu atentie, chiar daca spune acelasi lucru. Nu se stie niciodata ce “porumbel” scoate pe gura. Unul de perspectiva.

  5. @danbrasov dumneavoastra aveti impresia ca numai cel care are o experienta de ani buni este cel mai bun si n-o sa-l ajunga nici unul din urma.concurenta ii sufla in ceafa si poate sa-l si intreaca.multi se axeaza doar pe reteta veche de 100 si mai bine de ani.altii…modifica pe ici pe colea da nu schimba nimic.nu stiu ce simte un profesor cind vede ca elevul l-a intrecut.sint rare cazurile dar exista.

  6. Eh, conteaza cine o spune. E total gresita mentalitatea asta. Una e cand esti tanar si ai norocul de a ajunge sus, alta e cand esti matur si te dai mare si tare mai mult de dragul posturii.

  7. De ce am senzatia ca oamenii astia toti care vorbesc de afaceri pe la diverse conferinte spun acelasi lucru si au acelasi mesaj unic: “Ba baieti daca n-aveti bani, influenta si aveti idei buna puteti sa muriti de foame. Veniti cu ideile la noi, noi va dam un procent si va iese si voua de-o ciunga in par.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: