home to blog Incepem anul virtual

Incepem anul virtual

Toata lumea a stat pe net azi ca intr-o zi normala. Cativa care au fost plecati in alte parti au apelat la internetul mobil. Sunt curios acum daca operatorii de telefonie se vor lauda cu traficul de date din aceasta perioada.
Pana una alta, exceptandu-l pe psihologul din articolul de mai jos, care e din alta lume, lumea asta virtuala a dovedit ca nu ne tine numai in spatele unui calculator, ascunsi si singuri, din contra ne poate apropia.
Si de fiecare data de cate ori se mai trezeste cineva sa strige #papanasimeeting, intotdeauna vor aparea oaspeti.

Ramane in continuare discutia delicata cu divorturile de pe facebook.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Incepem anul virtual

  1. Poate ca cei care au stat pe internet azi nu au bagat in seama asa tare trecerea dintre ani… sau poate ca asa sunt obisnuiti, sa fie tot timpul la curent cu tot ce misca pe aici. Cat despre #papanasimeeting… in Bucuresti vad ca se strange multa lume, lume buna, la intalniri de genul asta… acuma incercam si noi la Cluj ceva, speram sa vina lumea la o poveste…
    Pe facebook is multe situaitii delicate: divorturi, violuri, casatorii, etc

  2. Pe mine m-a apropiat de destul de mulţi şi mai ales mi-a întredeschis o portiţă spre un never ending story. De la lectura la grămadă(certuri urmate de divorţuri) până la lectura selectivă. Adică certaţi-vă cât vreţi, trebuie să-şi pună şi aici lumea poalele-n cap. A fost un exemplu încă fierbinte, parcă chiar pe 31. Desigur a trecut un an de atunci.

  3. Eu cred ca oricum cifrele sunt sau mai sigur vor fi estimative, dar inclin sa sper ca daca nu va fi o crestere in traficul societatilor de telecomunicatii, in mod sigur ca exista un trend de incetinire cresterii profitului in acest segment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.