home to blog Incepe sezonul radarelor

Incepe sezonul radarelor

Dupa ce zilele trecute in urma unei actiuni standard pe DN7 si DN1 politistii au retinut 120 de permise pentru depasire pe linie continua si doar doua pentru viteze, ma astept ca rata controalelor rutiere sa creasca simtitor. Nu de alta dar au radare noi, trebuie sa isi scoata investitia pe ele, drept urmare trebuie sa dea amenzi si sa faca planul.
Nu stiu insa daca radarele astea stiu sa inregistreze si sunet, altfel ai mai putea avea o data sansa sa dai spaga.  Totusi aseara am vazut cum un taximetrist ghinionist care a trecut pe rosu curat a avut nenorocul sa aiba in spate (la doua masini), fix o masina de politie dotata cu radar nou. L-au tras pe dreapta si l-au trecut in concediu.

Numerele de inmatriculare ale radarelor de pe Bucuresti ar fi astea:

B 18 ZCK   B 18 ZCA   B 18 ZBU
B 18 ZBW   B 18 ZCI   B 18 ZCJ
B 18 ZBZ   B 18 ZBS   B 18 ZCN
B 18 ZCH   B 18 ZBV   B 18 ZCF

Informatia am primit-o pe mail si nu o pot confirma decat pentru primul numar pe care l-am vazut in trafic. In schimb acelasi mail spune ca toate masinile radar sunt loganuri MCV si ca numerele de inmatriculare au aceeasi componenta B – 18 – Z**

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 thoughts on “Incepe sezonul radarelor

 1. se vor schimba treptat in toata tara echipajele de politie cu cele noi dotate toate cu acest radar, asa ca…in maxim 1 an tot ce se va vedea echipaj de la rutiera va avea acest radar.

 2. “un taximetrist GHINIONIST care A TRECUT PE ROSU CURAT a avut NENOROCUL sa aiba in spate (la doua masini), fix o MASINA DE POLITIE dotata cu radar nou”. Bai, piticule, esti sanatos la cap cand scrii lucrurile astea?

  1. Pai sa o luam logic. Cati taximetristi ai vazut tu ca trec pe rosu? Destui nu? Deci a avut ghinionul si nenorocul sa treaca pe rosu fix cand l-a vazut o masina de politie.

   Nu e corect? :))

   1. daca o iei logic e ilegal si penal uneori sa treci pe rosu. Daca o iei statistic poate ajungi la un 5 % . Cand treci pe rosu esti idiot si atat . Dar fiecare cu logica lui …

 3. In Romania e ceva normal sa treci pe rosu ? Politia trebuia sa ii dea medalie, normal ca il trimite acasa. Cate acccidente se intampla din cauza vitezei ? consumui de alcool ? depasirilor in locuri nepermise ? o solutie ar fi cresterea amenzilor la prima abatere o amenda mai mica apoi cand se repeta abaterea sa se dubleze amenda.

 4. Mai adauga pe lista ta B-18-ZDD, vazut azi dimi la Cora Lujerului si B-18-ZXU la statuie Leu colt cu soseaua Cotroceni. Daca ai de la Cora stateau si asteptau clienti (in conditiilie in care Maniu se decoperteaza), cel de-al doilea nu cred ca functiona pentru ca baietii dirijau circulatia – ceva bun totusi.
  E posibil ca regula cu B-18-*** sa se respecte.
  O zi buna.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: