home to blog Incep sa iubesc bancile

Incep sa iubesc bancile

Sau cel putin sutienele gagicilor de pe acolo.

Povestea lunga simpla, azi am umblat pe la 3 banci: Raiffeisen, BCR si Transilvania. Toate fetele imbracate in camasa alba, semitransparenta cu sutien alb. O adevarata placere sa te duci la banca, sa stai in fata lor si sa vorbesti despre sume imense de bani, internet banking si alte chestii de genul cont curent si contabilul contului. (nu ma intrebati ce inseamna ca nu stiu).
Asta ca sa nu zic ca si tricourile verzi in care poti privi de deasupra sunt foarte incantatoare. Doar asta e in spiritul bunastarii bancii si a binefacerii clientilor.

Sa nu uit sa va spun despre casiera de la BT Tineretului, care n-are nici un inel pe deget si 2.5 la sutien, care sutien cam lipsea. Dar e bine, ca sa imi transforme niste dolari in euro a trebuit sa imi dea dolarii in mana, dupa care sa ii dau inapoi, sa mi-i dea in lei, dupa care sa ii transform in euro. Nu conteaza procedura, placerea e de partea clientului care o priveste. Ii place sa fie privita nu? Mai ales ca n-avea nici un inel pe deget.

Sa trecem peste faptul ca la Raiffeisen nu stiu copiii ce e ala Western Union, cum se primesc banii de la o companie (e acelasi procedeu), sau cum se trimit astia catre utilizator. Probabil nu vroiau sa se implice.

Sau ca la BCR nu pot sa rezolve mici probleme cum ar fi e-BCR din cauza ca “se schimba serverele si nu merge nimic”, ” nici macar telefoanele nu merg, incerc sa sun la sectorul 4 si nu merge”. Mmm, in final Alexandra a aflat ce site am 🙂

Acuma stiti unde sa faceti tranzactii bancare nu? 🙂

12 thoughts on “Incep sa iubesc bancile

 1. Şi în Botoşani la BT sunt gagici din astea descrise aşa de tine. Păcat că-s prostuţe şi stau şi se întreabă una pe alta ca să-mi răspundă mie la o întrebare simplă.
  Eh, eu ca fată n-am răbdarea ta 😀 Nu văd nimic deosebit în cămaşa aia descheiată la 2-3 nasturi…

 2. Eh, noi vedem, ni se bulbuca ochii, gandurile ne napadesc… le dorim, le iubim, facem dragoste cu ele … deci sa puna cat mai multe intrebari in stanga sau dreapta, dar sa nu ne trezeasca din visare…

 3. Unde băieţi bine? Ah, am spus eu că tre să scap de Botoşani. Aici sunt doar câţiva paznici mari şi burtoşi. Sau slabi şi cu părul cărunt. Definitely not for me 😀
  Staţi liniştiţi că nu pierdeţi gagicile. Dacă pleacă alea, vin altele. Nu degeaba ies atâţia studenţi la ASE finanţe bănci.

 4. piticule lasa treaba cu westernu mai incet asha ca numai de la raiffeisen scot si n`am avut niciodata probleme in ani de zile.
  ca oi fi nimerit tu una alta care face acum rodaju e alta problema.
  sau ca mai sunt din alea de termina dreptul sau shtiintze politice si lucreaza in banci iar sa nu te mire :))
  tu sa fii sanatos

 5. BT sunt cei mai varza … Nici macar nu stiu ce produse vand, papagalii.
  Acum 1 an cand mi-am cumparat unitati de fond NAPOCA, habar nu aveau ce trebuie sa faca pentru a le vinde … Le-am explicat eu GRATIS.
  Nu mai spun de servicii si de sistemul informatic … vai mama lor …

 6. oh, Banca Transilvania my love. ii iubesc pe toti, de la director general la casier si de la directorul de resurse umane la sefa de agentie care iti recomanda sa nu faci panarama cind esti nemultumit. am scris atitea despre ei c-am obosit. sunt disperati sa creasca in numar de sucursale si agentii ca apoi sa-si vinda actiunile. bleah.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: