home to blog Inca un an linistit

Inca un an linistit

Citind stirea asta mi-am dat seama ca nici anul asta nu vom vedea ceva diferit in viata politica. Mai rau toate astea se vor reflecta pentru urmatorii 4 ani in administratiile locale.

Bine, sunt cateva incercari idioate, a se vedea situl lui Gusa, a se vedea tancul lui … imi scapa numele, a se vedea cosul de gunoi al nu stiu carui candidat. Toate pentru nimic, siturile alea nu exprima nimic, nu aduc nimic nou, nici macar nu promoveaza ceva. Cand vor sa promoveze? Peste vreo 2 luni?

Nici eu nu reusesc sa ma promovez pe mine, dar cel putin am un P sus langa adresa. \

Si totusi, dezvoltarea romaneasca va fi cand, cum, unde?

4 thoughts on “Inca un an linistit

  1. dezvoltarea Romaniei depinde de niste oameni care ajung sus la guvernare si nu fac nimic pentru noi fac pentru ei, mie sincer mi-e mila de Basescu ca majoritatea vor sa il sape ! Vom avea dezvoltare cand vom avea si niste alesi dezvoltati mintal ( dezvoltati in bine nu in rau )

  2. daca vrei sa vedem dezvoltare in romania, trebuie sa o redefinim ca sa nu avem asteptari prea mari 🙂 asa, n-o sa mai fim dezamagiti 😀

  3. dezvoltarea nu cred ca va veni prea curand , acuma se fura pe rupte poate peste cativa ani o sa se dezvolte si tara noastra putin , acuma stau si ma gandesc ce bine era pe vremea lui raposatu

  4. Dimpotriva… cred ca multe chestii or sa fie cu totul diferite la alegerile de anul acesta! Citeam deunazi pe blogul lui dorel sandor – http://dorelsandor.wordpress.com/ – si sunt multe chestii cu care sunt de acord: romanii si Romania s-au schimbat mult. Judecam in functie de alte valori, contexte… avem alte asteptari… iar astia toti ne iau drept fraieri… ca mai merge un an tot asa ca pana acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: