home to blog Inca se folosesc celeron duo

Inca se folosesc celeron duo

Eu stau si ma intreb ce naiba fac cu laptopurile alea de 5 kile oficialii aia americani. Adica una e sa cari laptopul dupa tine toata ziua, dar la ce il folosesti de nu il schimbi cu unul mai nou. Spre exemplu la mine, toate calculatoarele de tipul ala au cazut pe capete, de acum 4 ani. Au mai ramas doar cateva.

Spre exemplu uite aici, celeroane pe laptopurile alea.

 

 

Ce altceva mai vedeti in camera?

19 thoughts on “Inca se folosesc celeron duo

  1. ok…call of duty black ops ce laptop-uri , un controller dualshock , poate si sixaxis pt. playstation 3 , si o hartie blurata…:D

  2. Laptopurile alea de 5 kg probabil ca sunt din acelea mai performante si mai mari, cu ecrane de cel putin 17 inches. Nu avem de unde sa stim daca sunt ale lor personale sau apartin de sala aia de sedinte. Vad ca au niste suporturi speciale pe care sunt asezate, toate sunt la fel si ma indoiesc ca toti posesorii aveau si suporturile.

  3. ceea ce crezi tu ca sunt, au in comun cu ceea ce gasesti pe piata doar vopseaua de pe carcasa. leptoapele alea or avea ele celeroane, dar au ‘jde mii de chestii de incriptare si protectii de tot felul, facute special in lab-urile nsa (nu nasa, ok?).

    am vazut la cineva, in state, un laptop de uz militar – birou, nu campanie – care nu parea diferit de celelalte, pana il conectai la internetul civil, chestie care iti garanta ca in 10 minute casa e inconjurata de “mascati”, si toata lumea arestata, fiindca dracia emitea un beacon de localizare.
    avea pe capac un label care zicea ca sa nu care cumva sa-l conectezi la vreo retea civila, si ca obiectul este proprietatea us gov; daca il gasesti abandonat, musai sa-l predai imediat la politie/fbi sau sa suni la 1-888….; altfel e delict federal, puscarie, etc. nici nu s-a pus problema ca omul sa-l foloseasca, nici macar neconectat, cu noi civilii in aceeasi camera, desi cred ca in realitate facea contabilitate pe el.

    asta era un cacat de laptop folosit de un ofiter student, nu de secretarul de stat al usa, deci iti inchipui…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.