home to blog Inca o taxa pe autostrazi

Inca o taxa pe autostrazi

Hai sa radem. Astia vor sa mai puna o taxa pe autostrazi, cu alte cuvinte sa platim de 4 ori cand intram pe autostrada pentru soseaua respectiva.

Citind articolul ala am vazut ca avem autostrazi construite din fonduri europene. Si aici am inceput sa rad, care autostrazi? Ca A1 e facuta de nea Nicu. A2 e facuta de Nastase, iar A3 nu exista. Atunci ce autostrazi avem facute din fonduri europene? Pe ce autostrazi trebuie sa platim taxe? Sau am facut autostrada pana la Brasov si eu nu stiu si inca merg pe DN1A ca sa merg linistit?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Inca o taxa pe autostrazi

  1. Am auzit de 3-4 euro/100 km.

    Dupa ce ca probabil vom imprumuta o gramada de bani pentru a le face, ‘or sa se trezeasca ca nu merge nimeni pe ele.
    Adica, Timisoara – Bucuresti ar fi vreo 20 euro minim dupa calculele lor..dus intors probabil 40. + combustibil.
    Cam scump; mai bine iau avionul.

  2. Io zic ca printr-o HUG se poate ridica orice drum national sau european la nivel de autostrada! Si ce daca nu tine cont de parametrii de definitie a autostrazii, fiecare stat e suveran si poate face ce vrea intre granitele lui.

    Eu as declara maine E70 autostrada prin hotarare de urgenta. Si, tinand cont ca majoritatea transportului de marfa in Romania se face pe 4 roti …guess what ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.