home news Inca o pana de curent

Inca o pana de curent

Dupa cum ziceam eu acum ceva timp, uite ca se intampla. Pene de curent peste pene de curent.
Si asta nu neaparat din cauza de chinezismele de care vorbeam eu mai devreme ci din cauza faptului ca noi suntem in 2007, iar retelele electrice sunt din 80. Deci, si-au depasit termenul de folosinta.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Inca o pana de curent

  1. Retelele de energie electrica au o durata de viata de peste 30-40 de ani, astfel neputandu-se discuta despre vechimea retelei. Cauza principala raman instalatiile electrice supradimensionate pentru capacitatea retelei. Multe spatii comerciale mici sau medii (cazinouri spre exemplu) consuma curent ducand la depasirea capacitatii retelei de distributie locala ce a fost dimensionata pentru zone cu caracter rezidential si nu activitati comerciale.

    Echipele de interventie actioneaza in permanenta pentru modernizarea retelei si remedierea defectiunilor.

    Incercati sa nu mai lansati informatii ce nu sunt bazate pe date verificate despre situatia retelei electrice din Municipiul Bucuresti sau alte localitati.
    Va multumim.

    SDEE Electrica SA Muntenia Sud, filiala Bucuresti

  2. Muntenia Sud !!! Du-te in Drumul Taberei si vezi ca de 20 ore nu e curent!!! Se aude?! Lasa garagara si dezinformarile si treceti la treba! Asigurati racire in punctele de transformare si nu mai dati vina pe consumatori! Problema e la voi!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: