home to blog Inca o data

Inca o data

Iar e ziua lui Iliescu, iar au venit tinerii sa protesteze.

Nu comentez, ce si cum activitatile desfasurate acolo. De cacat este reactia autoritatilor, faptul ca toata lumea il pupa in cur pe Iliescu de parca ar fi facut cine stie ce bine pentru tara asta. Ba, aia au voie sa isi manifeste parerea oricum si oriunde, nu sunt in programul de liniste.
Nu frate, daca Iliescu s-ar fi implicat ar fi fost altfel pentru Romania. Insa Iliescu a descoperit ca isi poate face blog in 2008, atunci cand toata lumea deja avea si atunci cand multa lume l-a consiliat ca sa faca asta. E mult prea tarziu. De fapt asta e doar un mic exemplu.
Faptul ca pana acum Romania nu a mai venit cu nimic inovator … nu ne da de gandit?

Teoretic tot conservatorismul asta nu vine numai din comunism, asta e si un curent liberal, ei avand doctrina prin noi insine. Numai ca liberalii nu stau sa se chinuie 50 de ani sa realizeze un lucru, iau de la altii si fac cu resursele lor si prin fortele lor. In schimb conservatorii si comunistii din imaginile de mai sus nu vor sa accepte vreo schimbare si nici nu vor sa se gandeasca la asa ceva. Ei asa s-au obisnuit asa vor ramane in continuare.

Va ganditi ce va fi dupa ce nu va mai fi Iliescu? Un an de la moartea lui Ion Iliescu, doi ani … trei …

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Inca o data

 1. Deci ce să înţeleg că libertatea câştigată la revoluţie se opreşte la dreptul de a protesta împotriva cucuvelei comuniste sau ce? Si aia care au murit la revolutie, saracii, tot au tulburat ordinea si linistea publica au tulburat.

 2. mai copii .. nu zice nimeni sa protestezi .. insa.. sunt ”n” si ”n” moduri de a protesta.. civilizat..
  si dupa cite stiu eu in Romania mai exista si legi care trebuie respectate atunci cand protestezi..

  cit despre retardatul ala protestatar .. sper sa aiba parte de o amenda usturatoare.
  de fapt si asociatia din care face parte “”noii golani” spune totul ..

 3. Ce m-a amuzat intr-un fel a fost bab aia care facea scandal. Si aia portesta impotriva tineretului. De ce nu au luat-o si pe ea? Tot protest era si ala, nu?

 4. Totusi protestatarii erau tineri 20-25 ani ce stiau ei despre revolutie? Protestau doar din ce au auzit pe la altii? 🙂

  Cat despre Bunicutza.. nu inteleg de ce tot il pupa undeva oamenii.. NU a facut nimic bun pentru tara asta.

 5. fa fi chef si circ iti spun eu…unii o sa se adune in cimitir sa-l comemoreze,iar altii o sa se adune tot in cimitir pentru a da chef…iti dai seama ce iasa de acolo:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.