home to blog Inca o data Ponta promite

Inca o data Ponta promite

Am auzit-o si pe asta: ca-l pup in vorbe pe Ponta. Adica acum nu mai tin cu Basescu, acum tin cu Ponta si-l mangai ca are o scama pe undeva.

Nici chiar. In seara asta a fost o intalneala clasica politician bloggeri, organizata de Horea, in care  Victor Ponta a venit sa intrebe bloggerii de ce si-ar face el blog. Cum acum el e si presedinte al PSD, a fost si toata presa acolo. Cum noi bloggerii suntem de buna credinta i-am raspuns si i-am dat sfaturi. Mai mult decat atat, i-am facut si un cont pe twitter, pe care l-am invatat sa-l foloseasca. Urmeaza acum sa-l activeze.

Eh. Pentru ca Ponta a venit si a spus ca a mai avut tentative de a face un blog si de a scrie pe el, a mai promis in seara asta inca o data ca va porni un blog si ca va scrie pe el picanterii si lucruri pe care nu le poate spune la televizor. In schimb noi i-am dat sfaturi gratuite despre cum ar face asta cat mai repede si cat mai bine. Nu-l cred ca isi va face blog, chiar daca la final a parut ca e convins sa-l porneasca si sa scrie pe el. Nu-l cred pana nu-l vad facut, pentru ca a mai promis si tot degeaba.  Si de ce ma gandesc ca asa e si in viata politica, azi promite, maine uita, poimaine e deja prea tarziu sa mai faca. 

Si parca urma o motiune nu?

Raluca a facut si poze, iar televiziunile si Adrian Cristea au filmat. Daciana, Chinezu si Pandutu au pus intrebari. Ionut ne uraste.

Update: Azi noapte Ponta si-a deschis blogul. Exact cum ma asteptam, reactii bune in comentarii. Ha!

17 thoughts on “Inca o data Ponta promite

  1. Stii ce e fascinant in toata povestea asta ? Sa urmaresc pervertirea lui Victor Ponta. Adica trecerea de la un aspect oarecum candid din aceste poze la politicianul alterat si pervers. Pune pozele astea la arhiva, o sa fie utile pentru comparatie peste ani 🙂 Nada personal cu VP, dar asa se intampla de regula in Romania. Sa speram ca punem de o exceptie, dar nu sustin pe nimeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.