home to blog In timp ce politistii protesteaza

In timp ce politistii protesteaza

In Bucuresti se fura orice, au inceput cu doua   biciclete.

Pentru ca Romania nu mai e un stat de drept (care drept unde legile se aproba fictiv sau doar asa ca vorbeste Anastase cifre), ci e un stat necondus de nimeni. Nu avem premier, nu avem ministri, nu avem presedinte. Whaaaaa … haos total.

Intre timp, astia care sunt la conducere reusesc sa ia bani de la FMI, care bani e bine ca ajung in rezerverle BNR, dar pe cai ascunse ajung sub forma de imprumuturi tot la Guvern. Iar daca n-ati sesizat stirea: guvernul se imprumuta cu 1 miliard de euro pe luna. Se imprumuta de la bancile comerciale. Bancile comerciale iau banii de la BNR. BNR are banii de la FMI.

La scadenta, statul va da banii inapoi bancilor comerciale + dobanda uriasa.  Bancile comerciale vor avea profit. BNR va trebui sa dea banii inapoi la FMI. BNR va da banii inapoi la FMI tot de la Guvern, din PIB-ul lui peste prajit. Deci fix cacat. Am luat un imprumut de la FMI si-l dam inapoi de doua ori.  

Voi va dati seama ca protestul asta al politistilor a blocat complet activitatea oricarei institutii de aplicare a legii in tara asta? Fie ea si jandarmerie, fie ea si politie sau orice altceva. Nimeni nu mai are chef acu sa munceasca, sa faca ceva, sa apere cetatenii. Politistii sunt plictisiti, fara chef de munca, stau sa observe nu da nimeni nici o amenda. Suntem tara ideala.

Care ai un pistol?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “In timp ce politistii protesteaza

 1. Pana la urma trebuia sa cedeze sistemul asta, care nu e decat o prelungire a vechiului regim sovietic. Tragedia este ca trebuie sa construim o fundatie noua a statului cu oamenii din perioada trecuta. Suspendarea lu’ Basescu, a lu’ Boc sau a altuia nu ajuta.
  Acum ne dam seama ca am stat ca boii si nu am fost interesati de cine ne guverneaza, ca masurile lor nu ne afecteaza. Acum vedem ca incompetentii ne scad salariile, scad totul si nu au solutii la nimic.
  Eu sper sa ca guvernul ala din umbra sa fie al americanilor, al rusilor, chiar al grecilor. Astia care sunt la noi nu au nicio treaba cu cetatenii sau cu realitatile din Romania.

 2. Nu sunt PSD-ista, nici PN-lista si de nici o alta culoare politica, sunt doar un cetatean al acestei tari,cetatean care sufera si se gandeste cu groaza ce se va alege de tarisoara asta, cetatean care este constient ca nici un alt partid sau presedinte roman nu va mai poate face ceva pentru ROMANIA.
  Cred cu tarie ca singura modalitate de a scapa de coruptie si de mizeria in care ne aflam este sa renuntam la ROMANIA…sau…..ROMANIA sa fie condusa de un PRESEDINTE si un GUVERN de alta NATIONALITATE.
  Chiar ISTORIA noastra a romanilor ne arata asta.
  Suntem o tara de HOTI, INDOLENTI, CORUPTI, o tara plina de GUNOAIE deoarece educatia noastra ca OAMENI lasa de dorit…O tara in care nimeni nu face nimic si toti vrem totul de-a gata…o tara fara RESPECT DE SINE…. SI AS PUTEA CONTINUA.
  6 ani inseamna o GROAZA de timp…in 6 ani s-a distrus tot ce a mai ramas dupa guvernarea PSD…in 6 ani ROMANIA a ajuns in COLAPS…6 ani inseamna enorm de mult PRIETENE pupincurist….care ai votat pentru SLOGANUL “SA TRAITI BINE!” si uite ce ne-ai facut!!!
  Cine a terfelit si a batjocorit ECONOMIA ROMANIEI mai rau decat in ultimi 6 ani?!?!?! CINE PRIETENE?!?!?!? CINE???
  Cine aniverseaza ziua MARINEI dupa ce a vandut FLOTA tarii? si exemple mai sunt …GANDESTE PRIETENE ca de aceea SE PRESUPUNE ca ai un CAP pe umeri!!!!!
  La noi ca la nimeni, imi aduc aminte ca acum ceva timp Ministru al Agriculturii a fost un DOCTOR GINECOLOG…..oameni buni…cum se poate asa ceva…eu cred ca fiecare minister trebuie condus de oamnei competenti care sa cunoasca foarte bine domeniile respective….nu inteleg si ma intreb cu STUPOARE cum se poate asa ceva, chiar nu gasim OAMENI DE VALOARE sa-i punem pe fiecare acolo unde le este locul?!?!?!
  La FINANTE un om pregatit in acest domeniu, la AGRICULTURA la fel, la ECONOMIE un om cu studii economice care poate sa gaseasca solutiile necesare iesirii Romaniei din GAURA in care se afla.
  Mi-e peste puterea de intelegere tot ceea ce se intampla in tarisoara asta, de ce oameni pregatiti sunt tinuti in umbra….de ce ne batem joc de propria tara….de ce un individ precum Dl. Basescu a putut ajunge presedinte…..DE CE….atat de multe DE CE-uri…..
  Oameni buni, treziti-va la realitate, DESTEAPTA-TE ROMANE!!!!…. ROMANIA TREZESTE-TE!!! pana nu e prea tarziu!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.