home Idiocracy In sectorul 4 se schimba bordurile cu masini pe ele

In sectorul 4 se schimba bordurile cu masini pe ele

Sa mai explic o data, e bordura ce delimiteaza strada de trotuar. Pe bordura asta parcheaza masini, sub masini e bordura, angajatii primariei schimba bordurile pe sub masini. Luati de vedeti poze, modalitate de lucru in 2008, mai ales ca nu e nimic marcat, iar bucatile de pietre raman pe unde au apucat sa sara. Sa nu mai zicem de masinile ce stau parcate acolo.

parcari sectorul 4 .borduri sectorul 4 borduri sectorul 4. borduri sectorul 4.borduri sectorul 4

Oare domnul primar stie de asta? Nu, el doar vrea sa se faca treaba, nu conteaza cum. Sunt curios, si voi vedea la noapte, cate masini au fost lovite in urma acestei operatiuni. Care e durata santierului, unde e pus panoul de avertizare ca e santier, mai ales care sunt zonele delimitate ale lucrarilor si semnalate corespunzator.

18 thoughts on “In sectorul 4 se schimba bordurile cu masini pe ele

  1. Legislatia spune ca nu ai voie sa parchezi un automobil pe trotuar daca obstructioneaza in vreun fel circulatia pietonilor. Trebuie sa aiba minim 1m culoar. Deci masinile din poze sunt parcate ilegal.

  2. Sunati fratilor la Pro tv la Antena 1 la tot ce apucati ca aia va nenorocesc masinile…si fara Casco…nu prea iei u banii inapoi pe stricaciuni….ca noah…nimeni nu se pune cu primaria. Hahalere de Dorei ce sunteti

  3. Eu zic ca masinile alea nu sunt parcate pe trotuar, altfel bordurile erau puse in spatele lor. O chestie asemanatoare am patit si eu acum vreo 2 ani, n-am putut sa scot masina 2 zile din cauza lucrarilor lor (n-o aveam parcata pe trotuar ci intre 2 garaje, pe loc platit).
    PS: se uitau cam fioros aia la tine, ai furat-o? 😀

  4. Nu inteleg de ce lumea se precipita, Andrei nu mai bine ca lucreaza oamenii? Ce D-zeu nici asa nu e bine, io ma bucur ca macar un DOrel lucreaza ca lumea 🙂

  5. Tipic pentru “Tara mea”..:)))) Frate asta e farmecul Romaniei….Glumesc..E de tot rahatu..Se intoarce Caragiale in mormant?Sau sta relaxat si se distreaza??:)))

  6. Imi fac firma de facut borduri frate, la cate se schimba in Bucuresti imi cumpar jumate din Pipera, desi cred ca Videanu deja mi-a cam luat-o inainte. Ce sa zic…Dorel sa fii borduri de spart sa ai, bine zici candid macar lucreaza, dar conteaza si cum lucreaza, ca maine vezi masinile bitumate si cimentate pe trotuar, ca noah…trebuia facut si trotuarul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.