home to blog In Search Of Sunrise 6 – Ibiza

In Search Of Sunrise 6 – Ibiza

Mie imi plac persoanele care zic … huaaa … Tiesto e naspa, Tiesto nu stie sa mixeze, e DJ nashpa, e un nu stiu cine (a se citi un altul cu fatza de EMO) ce mixeaza mai misto decat Tiesto.

Asta pana cand mai apare cate o compilatie numita In Search of sunrise, iar atunci se schimba opiniile.

Cred ca voi astia de ganditi asa de superficial … ati fi cei mai potriviti intr-o reclama la Burger King 🙂

18 thoughts on “In Search Of Sunrise 6 – Ibiza

  1. Trance it`s not music 4 the masses it`s just music 4 you mind sau Trance it`s a drug that will hill us all sau Trance, we can`t define it … Tiesto si nu este nevoie sa zic mai mult!

  2. Observ diferite opinii referitoare la isos 6 sau isos in general cum ar fii ca tiesto a mixat aiurea isos si ca trance-ul este demodat.In primul rand isos este o compilatie ceea ce inseamna ca atentia trebuie captata asupra melodiilor si nu stilului de mixaj practicat dse dj uitati-va de ex. la atb the dj in the mix care este foarte superficial mixat dar care are un farmec aparte prin melodiile care au fost puse pe acea compilatie.Opinia mea este ca isos este pe departe cea mai reusita compilatie a sa iar in rest mie imi stilul de mixaaj a lui tiesto este bun dar nu spectaculos.Din zecile de compilati ascultate de mine cum ar fii politics of dancing pvd,anjunabeats a&b,the dj in the mix atb si mai pot continua pot spune ca isos este cea mai reusita.Inca ceva trance-ul poate este genul de music electronica care a rezistat cel mai mult pe piata si inca rezista deoarece se adapteaza si pentru ca are o multime de fani pe care ia cucerit

  3. Nu vreau sa ma bag aiurea in seama si nici sa jignesc pe cineva. Mitzanu sunt prieten super bun cu Sonicvibe. dak tot est dj banuiesc k esti la curent cu faptul k e cel mai bine vandut dj roman afara. 1. Nu a fost , nu este , nu va fi unul mai bun ca TIESTO ! .2 Omu` a deschis Olimpiada de la Atena , a mixat in fatza la 80.000 de mii de oameni + milioane in fata tv`ului. Traffic este cel mai vandut single din istoria Olandei detronand record de peste 20 de ani. De 3 ori la rand nr.1 mondial. Discul de aur in peste 10 tari pe fiecare album.Primul dj in concert de peste 25.000 de mii de oameni.Nu`l criticati pt. elements of life sau pt. ce set a avut la polivalenta. Asta e probleama cu voi Mitzule k sunteti prea la curent. Dak faci trance tot respectul dar si in trance au avut la tranzitii. Incearca sa asculti Lost Treasures de la Tiesto. 1) Isle of Ra 2)Concerto for sonic circles 3) Creatures of the Deep 4) Mandala Spirits dupa care treci la Ligaya , Walhalla sau chiar un Quest for Atlantis , Forbbiden Paradise dupa care asculta atent setul de la Gelredom din 2003 si asculta ce e “trance” se face in prezent. Are 15 ani de muzica in spate la cel mai mare nivel.Cum de nu se gaseste un Paul van Dyk un Paul Oakenfold sa`l critice si se gasesc romanii nostri ? Uita`te ce a facut la Ipanema in Brazilia Mitzule , inchide ochii dupa care deschidei si o sa vezi realitatea. Mari Tranceri ce sunteti si voi k in afara de Air for Life , Traffic , Adagio , For An Angel numai stiti nimic. Ascultati fratzilor trance nu toate porcariile !

  4. mixanu…dak t crezi u dj mai bun! incearca sa faci u c face tiesto…nu t mai becuriza degeaba!

    Urasc pers care critica p altzii mai bunI!
    esti nr 1 dj si n`o stiu eu?:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: