home to blog In metrou

In metrou

Din nou … iarasi si inca o data …

Probabil ma stia. In schimb poza e facuta in miscare, o data ca nu ma lasa Vali, a doua oara ca sa nu ma vada. Nu puteam sa ma bag in seama cu ea, iar Vali nu voia 😉 Oricum … DA

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

21 thoughts on “In metrou

  1. Bai piticu lasa-o mai moale frate cu pozele astea ca o iei razna, ai pus pe blog pana acuma vre-o 4-5, nu te saturi si tu, ai nevoie de-o femeie ceva?

  2. Ce poza de cacat! Ce discutie de cacat. Discutati despre una care statea cracita. Ce mult poate sa va facineze o pasarica… Imi produceti greata!

  3. bai astia cu un coi minus, cate tipe supergãtite vã pozeaza cu obiectivul secret , individiosilor! – thanks for sharing piticu.ro ®

  4. ce mare lucru ai fotografiat? O tipa frumoasa care sta pe un scaun un metrou si care nu iti acorda nici cea mai mica atentie? Dar probabil esti obisnuit…LOL….ma faci sa rad….cu toate obsesiile tale sexuale….esti genul care se masturbeaza in metrou la vederea unei femei?

  5. Oh please give me a break, si eu am poze facute pe mobil cu tipe care stau ca asta in metrou, dar pozele alea nu inseamna ca esti obsedat sau ceva, ci ca pur si simplu faci caterinca de unele care au uitat ca sunt imbracate in fusta =))

    In alta ordine de idei, cred ca o stiu pe tipa =)) Are trupa de streetdance.. Da nu o vad indeajuns de bine la fata cat sa fiu sigura…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: