home to blog In marsarier pe drumul national

In marsarier pe drumul national

Ce se poate intampla daca dai in marsarier pe un drum national? In principiu nimic. Practic …

 

Deci eu nu m-am certat degeaba cu paznicul de la Ferrari de saptamana trecuta cand am refuzat sa dau in marsarier pe DN1.
Via Trafictube.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

13 thoughts on “In marsarier pe drumul national

 1. Intrebare (non tendentioasa): daca materialul video la care-i dai share este urcat pe youtube si, in consecinta, share-uit folosind un cod de embed, sursa nu este cumva youtube.com sau, mai relevant, user-ul de youtube(.com)? Vad ca aici sursa este un alt www.
  Decat zic 😉

  1. Si e ciudat ca parca era ca in Final Destionation. Era plin de semne ca sa se potoleasca, dar n-are cine sa bage de seama…

   1. De ce e interzis sa dai cu spatele pe DN? Poti sa-mi arati un articol de lege care sa specifice asta? Pana atunci, tot ce vad eu in filmulet e ca un grabit n-a adaptat viteza la conditiile de drum (ce urat suna, dar asa e), a depasit pe banda 1 – prin stanga voastra (lucru iarasi interzis), a franat, a pierdut controlul volanului si a derapat. Ergo, vinovat e grabitul.

  1. Iar vin eu, cel carcotas. Cum poti sa-ti dai seama ca omul a oprit in mod voluntar? Adica na, nu imi parea sa-si faca gratar pe marginea soselei. “Oprirea” nu e totuna cu “oprirea voluntara”, iar motive pot fi 1001 pentru oprirea lui in acel loc, chiar si daca avea lumina de mers inapoi aprinsa. Totusi, din acel filmulet NU rezulta ca el chiar mergea inapoi, motiv pentru care te credem pe cuvant.
   Nelamuriri de genul “dar daca…” sunt multe, dar cred ca trebuie si tu sa recunosti ca daca soferul golf-ului conducea preventiv, nu se ajungea aici! Sau deranjeaza adevarul pentru ca 80% conduceti asa, asumandu-va de multe ori riscuri inutile pentru un castig de 10 secunde?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: