Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Nu sunt de acord cu campania de anul asta din Bucuresti   strangerea de semnaturi pentru oprirea ridicarilor masinilor din sectorul 6. Adica ce? Ei sunt mai smecheri si la ei sa nu se ridice masinile?  Se ridica ilegal? Atat timp cat masinile sunt parcate aiurea firma de ridicat le ridica, ca fac si ei un ban necinstit. Iar in loc sa stranga semnaturi pentru asta le mai dau doua idei de strans semnaturi, ca vad ca nu le intra mintea in cap.

 • Semnaturi pentru locuri de parcare in sector. Poteras doarme?
 • Semnaturi pentru a fi controlori in fiecare tramvai 41.
 • Semnaturi pentru a-i amenda pe agentii economici si asociatiile de locatari sa isi tina spatiile din fata blocurilor curate.
 • Semnaturi pentru construirea de pasaje pietonale de traversare a strazilor. Ca sa fie traficul mai fluent, culmea!

Mai ziceti si voi …

Pentru a raspunde direct la interbarea pe care mi-o puneti, eu nu-mi parchez masina aiurea. Daca n-am unde, ma duc la 3 strazi distanta ca sa gasesc un loc de parcare corect sau mai dau 20 de minute ture.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 Responses

 1. mx

  ba sa fii de acord. e dreptul cetatenilor sa stranga semnaturi si sa schimbe ce nu le convine. amu ca scopu e mai mult sau mai putin stupid, depinde, insa incearca sa faca ceva in limita mijloacelor care le au

  Reply
 2. Andrei

  Ce te faci ca din pacate nu sunt destule parcarile amenajate in sectorul 6. Problema vine din faptul ca in regimul anterior cand s-au construit cartierele de blocuri era cam un lux sa ai masina, drept urmare nu prea e loc fizic sa faci altele. S-a incercat varianta parcarilor cu etaj, dar cu 5 flori nu prea faci o gradina… In plus nu ar fi o problema daca nu multe din locurile “la liber” de pe domeniul public in care nu este interzisa parcarea, sunt revendicate de un locatar “cu vechime” in zona. Indiferent ca este sau nu acolo parcata masina, locul este blocat cu tarusi, T-uri, anunturi diverse – de la rezervat auto nr la “parchezi pe riscul tau” . Cum propui (inainte de infiera initiativa de strangere a semnaturilor pentru motivul de mai sus) sa rezolvi aceasta problema – concret, idei, pentru ca de oameni care prefera sa critice (orice initiativa) fara sa ofere vreo alternativa e plina tara. In plus si masinile care executa serviciul de ridicare blocheaza la randul lor traficul, culmea in zonele deja problematice din punct de vedere al aglomeratiei. Sa nu ma intelegi gresit cand spun ca am ceva impotriva ridicarii masini in momentul in care stanjeneste traficul sau aflata in loc nepermis – dar vreau o alternativa (EX . la 2.3 km este o parcare amenajata, pazita cu o taxa rezonabila. Din acest loc municipalitatea ofera un mijloc de transport – autobuz, microbuz, tractor, ricsa )la ore fixe care sa deserveasca o anumita zona. Dar cand indiferent de ora din zi sau din noapte sunt 200000 de masini pe 100000 de locuri de parcare, orice as face mie tot cu virgula imi da…Mai bine daca tot este nevoie de acesti bani la buget, decat sa pierzi timp, sa iti tocesti nervii, sa iti fie avariata masina (au fost cazuri) cu ridicarea, instituie o taxa de sector, aglomeratie, smecherie …cum vrei tu sa o numesti … la inceput de an pentru locatarii din zona (ca sa fi corect vezi cate locuri sunt, cate masini inregistrate pe zona, cati bani se scot anual din ridicari, apoi niste calcule si hop ti-ai scos aceiasi bani fara sa mai stresezi cetatenii in plus). Ca omul tot pierde banii dar mai poate pierde multe in acel ragaz in care nu dispune de proprietatea lui.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.