home to blog In loc sa ne plangem, ar fi trebuit sa actionam

In loc sa ne plangem, ar fi trebuit sa actionam

Intr-o tara normala din Uniunea Europeana, cineva ar fi venit si ar fi spus. Ha!? Criza economica? Criza de mancare? Cine? Spaniolii si Nemtii? Gata, liniste, va dam noi de aici, uite producem atat, avem preturile astea, luati de aici. Si cuvintele astea ar fi fost normale de auzit de la cineva politic, ministru, director, etc.

In schimb la noi se recunoaste ca importam mancare:

Pe langa asta, imediat cum a inceput criza din europa legata de legume, ministerul agriculturii de la noi a dat-o de gard. Pentru ca nu stie cine, ce produce, cat produce, cum produce, unde vinde. Si nici nu-i intereseaza sa stie asta, din pacate.

Mai grav e ca nici producatorii autohtoni nu vin sa tipe ca ei exista si ca au produse. Daca ieri laudam MegaImage ca au adus legume romanesti in magazine, astazi acestea au fost inlocuite cu legume iordaniene. Iordan? Acolo unde e numai praf, nisip si desert se produc legume? Si se exporta !!!

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “In loc sa ne plangem, ar fi trebuit sa actionam

  1. Nu, piticule acolo nu e numai praf, nisip si desert ci in acel loc traiesc oameni normali, in firea lor si nu romani mandri, ignoranti…

  2. chiar tre sa vad de fiecare data clipul ala cum sa nu calci ca un elefant? e chiar enervant si deja trec la altceva cand vad ca incepe, fara a mai urmari clipul propriuzis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: