home to blog In final ceva de recomandat pe Trilulilu

In final ceva de recomandat pe Trilulilu

Pentru ca romanii inca se lasa asteptati in producerea de continut, Trilulilu le vine in ajutor si face topuri muzicale. In final un lucru de recomandat pe trilulilu.

Si pentru ca sunt la editia a 6-a, dragi baieti:
– noi avem calculatoare misto, sunet jbl pe laptopuri, 7 + 1 (in rate) prin case, chestii din astea. Sunetul clipurilor trebuie sa fie acelasi peste tot. Nu poti pune o piesa cu o calitate indoielnica si sa o arunci in top ca nu se prinde lumea
– baiatul ala care vorbeste are aceeasi munca grea ca a unuia de la un canal de muzica, asa incat ar putea sa nu vorbeasca cu vocea de radio, dar si sa fie mai animat.
– cine ii regleaza sunetul in interventie sau la montaj dupa sa fie atent sa-l scoata pe asta in evidenta si nu sa se ingramadeasca peste cuvintele din piesa, ca sa nu intelegem nimic.
Putem pune links catre piesele respective in clip sau cel putin in descriere, sa dea omul click sa vada piesele?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “In final ceva de recomandat pe Trilulilu

  1. Audiofilul nu ascultă muzică pe trilulilu. Își cumpără cd-urile/dvd-urile originale și le ascultă acasă pe o sculă capabilă. Trilulilu/youtube sunt pentru “common people”.

  2. vezi sergiu, aici gresesti tu :))
    eu sunt utilizatorul obisnuit, cu sunet JBL pe laptop si LCD de 32” unde vreau sa vad HD un video 🙂

    adica … uite-te la tine in birou ce scule au oamenii aia, gandeste-te ca cam juma de tara si-a cumparat chestiile astea in rate.

  3. când ai un difuzor de un sfert de ţol, poa’ să fie el difuzorul difuzoarelor, că tot orăcăie ca un telefon, jbl sau bose sau ce altceva vrei tu. Sau scrie pe ele neodymium sau terminăm cu lauda. :-“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.