home to blog In fata stadionului

In fata stadionului

Ieri la meciul Mexic – Uruguay, am avut ocazia de a cunoaste ambele galerii. Ma rog, mai mult cea a Mexicului, in timp ce uruguaienii erau maxim 300 de oameni si se pierdeau repede prin multime. Mi-a placut mult respectul pe care l-au afisat suporterii fata de orice om, imbracat in orice tricou al oricarei echipe nationale si cum toti erau bucurosi sa li se faca poze.

Mexicanii au iesit in evidenta prin diverse chestii puse pe cap in timp ce uruguaienii prin tricourile si picturile pe fata in alb si albastru. Multe, multe poze mai jos.

O nota de culoare, pe stadion netul pe Sony Ericsson Vivaz a mers mai extraordinar decat in orice alt loc din Africa. Drept urmare si tweeturile din perioada meciului + pozele aferente.

3 thoughts on “In fata stadionului

  1. Cata disciplina si cat respect din partea tuturor. E destul de ciudat, eu unul nu ma asteptam sa fie chiar asa de bine organizat totul. 🙂

  2. In general la Cupa Mondiala oamenii vin pentru spectacol, esti pe teren neutru, nu prea iti permiti sa vii asa de capul tau sa injuri in stanga si in dreapta ca in meciurile de campionat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.